SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Mourinho Olmasına Karşın.."

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:54:05
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un sportif direktörü Ali Ravcı, kulübe ve şahsına yöneltilen eleştirilerle ilgili sert açıklamalarda bulundu. Ravcı, "Menfaatleri karşılanmayınca hemen bel altı vurmaya başlıyorlar" dedi.

PTT 1.Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'un sportif direktörü Ali Ravcı, İHA muhabirine açıklamalarda bulundu. Futbolda inişli çıkışlı grafiklerin olduğunu ve camiadan destek beklediklerini ifade eden Ravcı, "Yücel İldiz ile başladığımız sezona İrfan Buz hocamızla devam etme kararı aldık. Kadro dışı kalan oyuncularımızı hocamız görmek istedi, bizden bu yönde talebi oldu, bizde onu kırmadık oyuncuları görsün istedik ve bu oyuncuları affettik. Kötü bir gidişat vardı, buna müdahale ettik. Futbolda inişli çıkışlı grafikler var. Bugün Dünyanın en iyi kulüplerinden milyonlar harcayan Chelsea'de kulübün başında Mourinho gibi biri olmasına karşın lige çok kötü başladılar. Futbolda bu zor süreçler var. Bizim şu an tek ihtiyacımız camiamızın bu zor zamanda yanımızda olması. Geçen yıl şampiyonluk havası vardı, herkes zaten başarı var diye yanımızdaydı. Art niyetli kaos sever insanlar bile kılıçlarını kınına sokmuştu ve o birlik beraberlik bizi şampiyon yaptı" dedi.

"FUTBOL DEĞİL, İNSANLAR NANKÖR"

Bu yıl kötü bir süreçten geçtiklerini dile getiren Ravcı, "Şimdi aynı desteğe daha fazla ihtiyacımız var. Tabi futbol nankör bir meslek diyorlar ama futbol nankör değil, insanlar nankör. Yeni Malatyaspor’un büyük bir taraftarı var. Taraftar bu yönde bizim hep yanımızda oldu en kötü günümüzde bile maçtan sonra alkışladılar ama bazen acımasız eleştiriler oluyor, köşe yazılarında, televizyonlarda. Bizim burada neler yaptığımızı görmezden gelip işkembeden atıyorlar. Onlara şunu söylüyorum. Kimilerinin çıkarları yerine gelmiyor, kimileri istedikleri gerçekleşmediği için bunları yazıyorlar. Menfaatleri karşılanmayınca hemen bel altı vurmaya başlıyorlar. Bakın ben buraya dışarıdan gelmedim. Bu memleketin yetiştirdiği, kendi döneminde üst düzey futbol oynamış, şehrimizin yapısını, futbol karakterini en iyi bilenlerden biriyim. Bu şehrin bir değeriyim. Bu kulübe nasip oldu, bu şekilde hizmet ettiğim için de onurluyum, gururluyum. Bu şehrin futbol kültürüne, futbol tarihine hiçbir hizmeti katkısı olmayan insanlar bir bakıyorsunuz şehrin zar zor yetiştirdiği bir değeri yok etmeye çalışıyor. Bunu kendim için söylemiyorum. Bu şehirde çok büyük hocalar, futbolcular var aynısını onlara da yapıyorlar. Bu alışkanlıklarımızdan vazgeçmediğimiz müddetçe değer oluşturamaz, kaybederiz" diye konuştu.

"KULÜP ZARAR GÖRMESİN DİYE ÇABA SARF ETTİK"

Maddi açıdan kulübün zarar görmemesi için çaba sarf ettiklerini ifade eden Ali Ravcı, "Burada yıllarca kalacak halimiz yok. Bir gün ben de burada olmayabilirim ama bu süreçte faydalı işler yapmaya çalıştık. Maddi konularda kulüp zarar görmesin diye çok çaba sarf ettik. Futbolda bazen çok iyi kadro kurup, doğru teknik heyet de getirseniz tutmayınca tutmayabiliyor. Yazıp çizen, yorum yapıp konuşan kamuoyunu etkileyen insanlardan tek isteğimiz her şeyin doğrusunu aktarmaları. Bazı bilgileri derinlemesine öğrenmeden, takımla, hocayla, yönetimle, bizimle ilgili yorum yapmamaları. Hatalarımız yok mu, var. Eksiklerimiz yok mu, var. Bunlar eleştirilebilir ama sırf biz bir şeyler istedik karşılığı olmadı diye konuşmak eleştiri değil saldırı oluyor. En azından kendilerine gazeteci, televizyoncu ya da basın mensubu diyorlarsa bizden doğrularını öğrenmeleri gerekir” diye konuştu.

"İYİ BAŞLAMAK ADINA GİRESUN MAÇINI KAZANMALIYIZ"

Teknik heyet değişimi ve pazartesi günü oynanacak Giresunspor maçıyla ilgili de açıklamalarda bulunan Ravcı, sözlerini şöyle tamamladı:

"İnşallah İrfan Buz ile yeni bir sayfa açıp her şeyi yeniden lehimize çevirmeye çalışacağız. Bu noktada iyi başlamak adına Giresun maçı bizim için çok önemli. Yeni bir heyecan ve yeni bir hava oluştu takımda. Bu maça çok iyi şekilde hazırlandık. Rakip ve bizim adımıza zor bir maç. Biz mücadele gücümüzü sahaya yansıtırsak puan ya da puanlarla dönebiliriz. İyi bir sonuçla döneceğimizi umut ediyorum."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız