SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mousavi'nin Ziyaretleri

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:19:44
Mousavi'nin Ziyaretleri
A- A+ PAYLAŞ

D-8 Genel Sekreteri Seyed Ali Mohammad Mousavi, Vali Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile İnönü Üniversitesi Rektörü Cemil Çelik'i makamlarında ziyaret etti.

VALİLİKTE..

İnönü Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü tarafından organize edilen "Küresel Rekabete Entegrasyonda D-8'in Rolü" başlıklı konferansa katılan D-8 Genel Sekreteri Seyed Ali Mohammad Mousavi, Vali Süleyman Kamçı'yı makamında ziyaret etti.

BELEDİYEDE..

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde UCLG-MEWA, Türk Belediyeler Birliği ve Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen UCLG-MEWA Yönetim Kurulu ve Konsey Ortak Toplantısı, Çevre Komitesi Toplantısı ve Sürdürülebilir Kentler Formu programına katılmak üzere Malatya’ya gelen D-8 Genel Sekreteri Dr. Seyed Ali-Mohammad Mousavı, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Düzenlenen programa katılarak, Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla anlaşma imzalamak üzere Malatya’ya geldiğini belirten D-8 Genel Sekreteri Mousavı, misafirperverliğinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür etti.

Programlar çerçevesinde Türkiye’deki şehirleri gezdiklerini ifade eden Mousavı, bu vesile ile Malatya’yı da gezme fırsatı bulduğunu belirterek, “Gerçekten altyapı ve üstyapı olarak gelişmiş bir şehre sahipsiniz bunun arkasında da sizin yönetiminizin olduğunu istişare ettik” dedi. Mousavı, Malatya’yı çok beğendiğini belirterek, daha sonra ailesiyle birlikte Malatya’ya geleceğini söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise Mohammad Mousavı’ye Malatya ile ilgili genel bilgiler verdi. Çakır, ayrıca Malatya’nın Büyükşehir süreci ve hizmet alanları ile ilgili de bilgiler verdi.

Başkan Çakır, ziyaret anısına Mousavı’ye’ye kayısı kristali ile kuru kayısı ve Malatya ürünleri hediye etti.

ÜNİVERSİTEDE..

D-8 Genel Sekreteri Dr. Seyed Ali Mohammad Mousavi, Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik’i de ziyaret etti.

Rektörlük Makamında gerçekleşen ziyarette Genel Sekreter Dr. Mousavi, D-8’in kuruluşu, çalışması ve hedefleri hakkında Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik’e bilgi verdi. Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik de, İnönü Üniversitesinin 41 yıllık bir geçmişi ve 41.000 öğrencisiyle ülkenin saygın eğitim kurumları arasında yer aldığını ve başta sağlık olmak üzere birçok alanda öne çıkan bir üniversite olduğunu ifade etti. İnönü Üniversitesince yürütülen sosyal sorumluluk projelerinden de söz eden Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve konuğuna porselen fincan takımı hediye etti.

D-8 Genel Sekreteri Dr. Seyed Ali Mohammad Mousavi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü tarafından organize edilen “Küresel Rekabete Entegrasyonda D-8’in Rolü” başlıklı konferansta da konuşmuş ve öğrencilerden gelen soruları cevaplamıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız