SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MP Aday Tanıttı

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:45:27
MP Aday Tanıttı
A- A+ PAYLAŞ

Millet Partisi (MP) Malatya İl teşkilatında da düzenlenen istişare toplantısında adaylar tanıtıldı. 

MP İl Başkanı ve Genel Başkan yardımcısı Said Korkut, Milletvekili adayları Ömer Çalışkan, Sadet Şahin, Necla Sarıçiçek, Ebubekir Aslan ile birlikte istişare toplantısına katıldı. İlçe başkanlarının da katıldığı toplantıda konuşan Said Korkut, “Millet Partisi Malatya Teşkilatımız ve Malatya Milletvekili adaylarımızla seçim çalışmalarına start verdik, İlçelerimizin toplayarak bütün arkadaşlarımızla birlikte seçim hazırlıklarını sürdürüyoruz. Mahalle ve köy demeden gezmeye başladık. Biz Millet partisi olarak Malatyalı vatandaşlarımızın oylarına talip oluyoruz” dedi. Ülkenin üzerinde uzun zamandan beri oynanan oyunları bildiklerini söyleyen Korkut, “Buradan vatandaşlarımızı sağ duyuya davet ediyorum ve oyunlara gelmeyin diyorum” şeklinde konuştu. Irak ve Suriye’den sonra oynanan oyunun Türkiye’de de oynanmak istendiğini ifade eden Korkut, “Türk, Kürt Çerkez, Alevi, Sünni olarak hepimiz kardeşiz ve hep beraber yaşıyoruz. Terör olaylarının biran önce durmasını istiyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından milletvekili adayları sırayla kendisini tanıttı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız