SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MP'de İki İlçe Kongresi

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:43:48
MP'de İki İlçe Kongresi
A- A+ PAYLAŞ

Millet Partisi (MP) Malatya İl Başkanlığı tarafından Belediye Konferans Salonu'nda Battalgazi ve Yeşilyurt İlçe Başkanlığı kongreleri yapıldı. 

Kongreye Millet Partisi Malatya İl Başkanı Said Korkut, Yeşilyurt İlçe Başkanı Sami Tunç, Battalgazi İlçe Başkanı Mehmet Yaşar, Millet Partisi eski Yeşilyurt İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, İl Başkan Yardımcısı Bilal Uludağ ve partililer katıldı.

Kongrede konuşan Millet Partisi Malatya İl Başkanı Said Korkut, 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlere teşkilat olarak hazır olduklarını belirterek “Ama bugün görüyorum ki belediye konferans salonunda beklediğimiz kalabalık yok ama yarın olmayacak diye bir şey yok onun için hep birlikte çalışacağız” dedi.

MP Malatya Yeşilyurt İlçe Başkanı Sami Tunç ise 7 Haziran’da yapılacak seçimlerden alınlarının akıyla çıkacaklarını belirtti. MP Battalgazi İlçe Başkanı Mehmet Yaşar da genel seçimlerden başarılı bir şekilde çıkmayı hedeflediklerini söyledi. Millet Partisi Malatya İl Başkan Yardımcısı Bilal Uludağ ise yaptığı konuşmada partilerinin genel seçimlerde bir milletvekili çıkaracak gücü ve tecrübesi olduğunu belirterek kongreye katılanlara teşekkür etti.

Daha sonra yapılan kongrelerde Yeşiltyurt İlçe Başkanlığına Sami Tunç, Battalgazi İlçe Başkanlığı’na ise Mehmet Yaşar seçildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız