SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MPM'nin Malatya Eğitim Projesi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası ile Milli Prodüktivite Merkezi arasında yapılan işbirliği ile Malatya'da 6 ay sürecek olan eğitim, araştırma ve danışmanlık alanlarını kapsayan bir çalışma yapılacağı belirtildi.

Milli Prodüktivite Merkezi Eğitim Bölüm Başkanı Yıldız ve beraberindeki heyet Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Sait Kabadayı'yı ziyaret ederek bir süre görüştü.

Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Sait Kabadayı, "Milli Prodüktivite Merkezi çeşitli eğitim programları ve etkinlikleri ile gündeme geliyor. Bizde Malatya'da Ticaret ve Sanayi Odası olarak Milli Prodüktivite Merkezi ile bir protokol yaparak, ilimizdeki işadamı ve sanayicilerimize, kurum ve kuruluşlarımıza eğitim verdirerek, çalışmalarındaki vizyon ve misyonlarını geliştirmelerine katkı sunmak istiyoruz" dedi.

Milli Prodüktivite Merkezi Eğitim Bölüm Başkanı Yıldız Artar ise, "Biz Milli Prodüktivite Merkezi olarak, Malatya'da 5-6 ay sürecek eğitim, araştırma ve danışmanlık alanlarını kapsayan bir hizmet sunacağız. Çalışmalarımız bütün sektörleri kapsayacak. Pilot olarak belirleyeceğimiz işletmelerde danışmanlıklar yapacağız. Ticaret ve Sanayi Odası Salonu'nda yaklaşık 15-20 genel katılıma açık ücretsiz eğitimler vereceğiz. Organize Sanayi Bölgelerinde de eğitimlerimiz olacak. Yöneticilere belirleyeceğimiz konularda sunumlar yapacağız. Malatya iline özgü araştırma çalışmalarımız olacak. Girişimcilik ve toplam kalite gibi çok sayıda konularda araştırmalarımız olacak. Kamu kurumları talep ettikleri takdirde konferanslar vereceğiz. Okular da öğrenci ve öğretmenlere yine konferanslar vereceğiz. Ayrıca özürlülere yönelik mesleki beceri kazandırma eğitimlerini gerçekleştireceğiz" dedi.

Milli Prodüktivite Merkezi Eğitim Bölüm Başkanı Yıldız Artar, düzenleyecekleri programlara Malatyalıların katkı vermesini beklediklerini söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız