SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MSB'den Öz'e Kayısı Yanıtı

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:31:02
MSB'den Öz'e Kayısı Yanıtı
A- A+ PAYLAŞ

Kamu kurum ve kuruluşlarının ikram servislerinde kayısı tüketiminin artırılmasına katkı sağlamak amacıyla Bakan’lara mektup gönderen AKP Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz’e Milli Savunma Bakanlığı’ndan cevap geldi.

Bakanlık’tan gönderilen cevapta, “Kayısı tüketiminin insan sağlığına olan faydalarının belirtildiği ve askeri birlikler başta olmak üzere Milli Savunma Bakanlığı bünyesinde yapılan ikramlarda ve yemekhanelerde kayısı tüketiminin artırılmasına yönelik taleplerinizi içeren mektubunuz alınmıştır. Kayısı tedariki ile erbaş ve erlerin yemek listelerinin askeri birlik ve kurumlar tarafından hazırlanması nedeniyle, mektubunuzda belirtilen hususlarla aynı kapsamda olan diğer talepler değerlendirilmesi maksadıyla Türk Silahlı Kuvvetlerinin tüm birimlerine gönderilmiştir” denildi.

Geçtiğimiz günlerde Malatya Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Öz, Bakan’lara kayısının sağlıklı yaşam ve doğal beslenmedeki önemine dikkat çeken bir mektup göndermişti. Askeri birlikler, yatılı bölge okulları, öğrenci yurtları, sevgi evleri, huzurevleri, çocuk ve gençlik merkezleri, ceza ve tevkif evleri ile hastanelerin yemekhaneleri başta olmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarının ikram servislerinde kayısının daha çok tüketilmesini amaçlayan mektuplar ilgili bakanlara teslim edilmişti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Ömer Faruk Öz, hem yurt içinde hem de uluslararası pazarlarda kayısının tanıtımını ve tüketiminin artırılmasını sağlamanın, sorumluluk makamında olan her Malatyalının öncelikli görevi olduğunu belirtti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız