SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Msi CES 2017 Fuarına Dev Yenilikler İle Katıldı!

0
Güncellendi - 2017-01-11 15:38:32
Msi CES 2017 Fuarına Dev Yenilikler İle Katıldı!
A- A+ PAYLAŞ

Teknolojinin her geçen gün gelişmesine destek olan, oyuncuların bir numaralı markası durumundaki Msi, 2016 yılı içerisinde çıkarmış olduğu 6. Nesil Skylake işlemcili kartlar ve Notebook alanındaki gerçek 1000 serisi(1060, 1070, 1080) grafik birimli ürünleri ile beğenileri üzerine toplamayı başarmıştı.

Intel'in yeni nesil olarak adlandırmış olduğu 7. nesil işlemci ailesi olan KabyLake için tüm firmalar cihazlarını hızla revize etmeye başladı. Msi tarafında da durum hiç farklı değil, CES 2017 üzerinde tanıtmış olduğu tüm cihazlarda MSI, en son teknolojileri kullanmaya devam ediyor. Yeni Msi ürünlerinde yeni nesil işlemciler ve 1000 serisi grafik işlemciler ile birlikte %15 ile %25 arasında performans artışı beklenirken, yeni piyasaya süreceği ürünlerin büyük bir çoğunluğunda hem VR alanında yapmış olduğu çalışmalarda artış hemde 4K video ve multimedya alanında çok ciddi performans artışı gözlemlenecek.

 

MSI, CES 2017 fuarında tanıtmış olduğu yenilikler ile birlikte 2017 itibariyle GT83VR, GT73VR, GT72VR, GT62VR, GS73VR, GS63VR, GS43VR, GE72VR, GE62VR, GP62VR, GP72VR, GP62MVR, GP72/GP62 ve GL72/GL62 modellerini, Intel’in KabyLake ailesi işlemcilerle donatılmış olarak satışa sunacak. Sadece CES 2017'de Skylake platformundan yeni KabyLake ailesine geçtiğini değil aynı zamanda MSI'ın yeni nesil çıkarmış olduğu tüm dizüstü serisi ürünlerinde grafik yongalarını tamamen yenilediğini duyurması şuan için tüm dizüstü oyuncularını sevindirmeye yetecek bir müjde.

Yeni nesil işlemci ile birleşen MSI'ın yeni dizüstü ürünleri Nvidia'nın yeni GTX 1050 ve GTX 1050 Ti modellerini de resmen duyurmasıyla birlikte, bir tık geriden gelen GTX 965M ve GTX 960M'li ürünlerini unutturacak gibi duruyor. Grafik işlemciler konusunda yıllardır çalışmalarını sürdüren Nvidia'nın yeni GTX 1050 Ti modeli GTX965M'in yerini ve  GTX 1050 modeliyse GTX960M modelinin yerini alacak. Msi, yeni almış olduğu bu kararlar ile birlikte VR alanında yapmış olduğu çalışmalar için hem zemini daha kuvvetli tutmayı çalışıyor hemde tamamen VR destekler nitelikte oyuncu bilgisayarlarını ürün gamına eklemeyi başarıyor.

Kaynak:  Technosfer.com teknoloji haberleri

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız