SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MSI Monitörler Mermi Bile Geçirmiyor!

0
Güncellendi - 2019-03-05 13:19:35
MSI Monitörler Mermi Bile Geçirmiyor!
A- A+ PAYLAŞ

Oyuncuların çok iyi  bildiği markalardan bir tanesi olan MSI'ın yeni nesil oyuncu monitörleri bu sefer farklı bir durum ile karşımıza geliyor. Her zaman oyunlarda gerçekçiliğin daha önemli olduğunu savunan bizler bile bu olay karşısında şaşkınlık içerisindeyiz. Oyunları çok fazla ciddiye alan bir kişi tarafından tabiri caizse evi taranan Eric Gan isimli MSI monitör kullanıcısı Twitter üzerinden yapmış olduğu paylaşımlar ile yaşanılan olayı anlattı.

https://twitter.com/ericgan98/status/1102483521568817152

Sokakta bulunan rastgele birisi tarafından evinin içerisine mermi sıkıldığını ve bu mermiler sonucunda monitörünün hasar aldığını dile getiren kullanıcının monitörü vurulmuş olmasına rağmen çalışmaya devam ediyor. Olayın geliştiği süre içerisinde bilgisayar başında olmayan Gan, cihaz başında olsaydı büyük ihtimalle MSI monitör tarafından hayatı kurtarılmış olacaktı.

https://twitter.com/ericgan98/status/1102823712615620608

Yapmış olduğu paylaşımın ardından MSI tarafından iletişime geçilen kullanıcıya yeni bir monitör verilecek gibi gözüküyor. Gan sosyal medya hesapları üzerinden yapmış olduğu paylaşımlar ile durumun ciddiyetini anlatan görseller paylaştı. Olayın hala araştırılmakta olduğunu söylen Gan, durumu yerel polis ekipleri ile paylaştığını ve olayın hala takip altında olduğunu dile getirdi.

KOMİK YORUMLAR GELMEYE BAŞLADI BİLE!

Gelişmeleri bizde sizin gibi merak ederken aynı zamanda Eric Gan tarafından yapılan açıklamanın ardından altına gelen yorumlar da bir hayli komikler. Gelen paylaşımlardan bazılarını sizinle paylaşıyoruz.

https://twitter.com/samuelchang1972/status/1102821772360003584

 

Kaynak: Technosfer.com.tr

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız