SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MSI Monitörler Oyuncuların En Favorisi

0
Güncellendi - 2019-05-27 16:25:49
MSI Monitörler Oyuncuların En Favorisi
A- A+ PAYLAŞ

Gaming markası MSI, oyunculara sunmuş olduğu yenilikçi özellikler ve güçlü yapısı ile oyuncular tarafından en iyi monitör markası seçildi.

Saygın araştırma firması WitsView tarafından 21 Mayıs 2019’da yayınlanan verilere göre MSI, tüm monitör pazarının %60’ını oluşturan kavisli oyuncu monitörleri pazarında en yüksek büyüme hızına yalnızca 2 yıl içinde ulaşarak liderlik sırasına oturdu.

Samsung Geniş ekran Satış & Pazarlama Kıdemli Müdür Yardımcısı Lee Oh-Seob, yapmış olduğu açıklamada önemli noktalara değindi:

“MSI, Gaming monitörlerini tasarlarken her zaman oyuncuları düşünür. Çarpıcı görsel deneyim sunan kavisli oyuncu monitörlerini üretmedeki çabaları, kavisli monitör pazarındaki büyümeyi doğrudan etkiliyor. Dünyanın en büyük kavisli panel üreticisi olarak, oyuncu ve üreticilerin kavisli monitörlerin avantajları farketmelerinden memnunuz ve gelecekte de MSI ile sıkı çalışmaya devam edeceğiz”

MSI ayrıca eSpor standardı düz panelli oyuncu monitörlerinde de artan bir etkiye sahip. Geçtiğimiz yıl MSI MGA ve ESL One etkinliklerinde 240Hz tazeleme oranı ve1ms tepki süresine sahip Oculux NXG251R monitörler kullanıldı ve bu sayede MSI marka görünürlüğünü de arttırdı. Bu yıl ise MSI, yeni ve geliştirilmiş Oculux NXG252R modelinde 0.5ms gibi çok daha hızlı bir tepki süresi ile geliyor. Yeni çıkan OPTIX MAG271R oyuncu monitörü de 1920x1080p çözünürlük, 165Hz tazeleme oranı ve 1ms tepki süresiyle piyasaya giriş yapacak. Son olarak bu monitörler MSI’ın özel Gaming OSD uygulamasının sunduğu özellikler sayesinde oyunculara en iyi kullanım deneyimini sunuyorlar.MSI ayrıca Gaming monitörlerine eklediği kulaklık asma aparatı, fare kablosu tutucu ve kamera standı gibi bileşenlerle son zamanlarda oldukça popüler olan Twitch,Youtube ve D-Live gibi platformlar üzerinden yayın yapanlara hitap ediyor.MSI, oyuncu monitörleri geliştirme konusundaki kararlılığı ile birçok uluslararası ödülün sahibi oldu. Bunlar arasında CES ödülleri, Taiwan Excellence Silver Ödülleri, En İyi Seçim ödülleri, iF Tasarım ödülleri, Eurogamer ve IGN En iyi eSpor Gaming Monitor ödülü de var. Tek bir monitör modeli için 7 ödül birden alarak MSI, en iyi monitörlerini geliştirme yeteneğini tüm dünyaya kanıtlamış oldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız