SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Msi ve Nvidia Türkiye'nin en büyük VR etkinliğini gerçekleştirdi!

0
Güncellendi - 2016-11-18 00:57:26
Msi ve Nvidia Türkiye'nin en büyük VR etkinliğini gerçekleştirdi!
A- A+ PAYLAŞ

Msi, Nvidia ile 26 Ekim Çarşamba günü gerçekleştirdiği VR etkinliği ile Türkiye'nin en büyük VR etkinliğine imza attı. Nvidia'nın Pascal grafik işlemcileri ile süslediği etkinlikte, Msi'ın VR teknolojisine ne kadar özen gösterdiğini görmüş olduk. Msi ve Nvidia iş birliği ile yapılan etkinlik katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü.

vr-deneyim

Bizlerinde katılımcısı olmuş olduğumuz etkinlikte katılımcılar yeni tasarlanan VR sistemlerin ihtiyaç duyduğu yüksek performans ile NVIDIA GeForce GTX 10 serisi grafik işlemciler sayesinde güçlendirilen MSI GT83VR-6QF, MSI VORTEX G65VR 6RE(SLI)-077TR, MSI AEGIS X-03SEU cihazlarından VR deneyimleme şansına sahip oldu. 

Geleceğin teknolojisi olan VR teknolojisi'ni tüm Türkiye'ye duyurmayı hedefleyen Msi ve Nvidia, bu teknolojiye ilgi duyan tüm kurum, kuruluş ve kişilere bilgilendirme ve bilinçlendirme için her türlü desteği vereceğini açıkladı. Özellikle VR için geliştirilen oyunlara destek vereceklerini ve dirsek temasında olacaklarını belirttiler.

vr-ready-pc2

Etkinlik boyunca ziyaretçiler Türkiye’de Glitch Studio tarafından geliştirilen Kızılay Deprem Eğitimi Similasyonu ve RealityArts’ın yeni sanal gerçeklik oyununu deneme şansını da yakaladılar.

vr-ready-pc

Global anlamda da VR teknolojileri üzerine yoğun bir çalışma gündemi bulunan her iki firmada; hem geliştiriciler için hem de kullanıcılar için bir çok proje yürütülmekte. Bunlara örnek olarak NVIDIA tarafında NVIDIA’nın kendi VR oyunu olan ve Steam’den ücretsiz indirilebilen VR Fun House projesini ve MSI tarafında VR’ı bir sırt çantası kolaylığında deneyimleyebileceğiniz MSI VR One projesini gösterebiliriz. Ülkemiz ve dünya genelinde gelişen VR ürünlerinin gelişme hızının daha hızlı bir şekilde artmasını umut ediyoruz. VR ürünleri hakkında aklınızda soru işaretleri oluşuyorsa bizimle paylaşmaktan çekinmeyin. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız