SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MSM'de Sertifika Töreni

0
Güncellendi - 2018-07-28 01:13:01
MSM'de Sertifika Töreni
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi Medeniyet ve Sanat Araştırma Merkezi’nin bahar ve güz dönemi mezunları, düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.

2016’dan bu yana, üniversite öğrencilerine eğitim ve geliştirme hizmeti sunan Medeniyet ve Sanat Merkezi güz ve bahar dönem mezunları, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın da katılımıyla düzenlenen törende sertifikalarını aldı. Tören öncesinde konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı, Medeniyet ve Sanat Araştırmaları Merkezi’nin çalışmalarının niteliğine ve mezunlarının sorumluluğuna değindi.

Medeniyet ve Sanat Araştırmaları Merkezi’nde, gerçekleştirilen mezuniyet programının açılış konuşmasında, Belediye Başkanı Mehmet Çınar, bu mezuniyetin bir bitiş değil yeni bir başlangıç olduğunu; bugün yeni bir ilim yolculuğuna çıkıldığını ve aslında sorumluluklarının daha da arttığını söyledi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Çınar, Mezun olan öğrencilerin yapacakları çalışmalar ile İslam medeniyetinin geleceğine katkıda bulunmalarını beklediklerini ifade ederek öğrencilerin akademik çalışmalarındaki asıl başarının, kadim geleneğimizin birikiminden beslenerek gerçekleştirmeleri gerektiğini söyledi.

“BU SORUMLULUĞUN FARKINDAYIZ”

Çınar, “Yeşilyurt Belediyesi olarak eğitim ve öğretime değer vermekteyiz. Gençlerimizin gelişimi ülkemiz ve geleceğimiz açısından oldukça önemlidir. Bizlerde bu sorumluluğun farkındayız. 2016 yılında eğitim ve öğretim hayatına başlayan yıl boyunca 300 kayıtlı öğrencinin katılımıyla eğitimine devam eden Medeniyet ve Sanat Araştırmaları Merkezi’miz doğunun gözdesi haline gelmiştir. Öğrencilerimiz bu merkezde kendini daha iyi yetiştirmektedir. Gençlerin bu ilim yolunu açabilmesi için her türlü imkânı sunmaya hazırız. Ben buradan katılım sağlayan tüm öğrenci kardeşlerime canı gönülden teşekkür ediyorum. Çalışma hayatlarında başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Yapılan konuşmalarından ardından düzenlenen sertifika dağıtım töreninde 30 öğrenciye sertifikaları Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Başkan Yardımcısı Erkan Dikenli, Malatya Kent Konseyi Genel Sekreteri Necati Çobanoğlu, Yeşilyurt Kent Konseyi Genel Sekreteri Ahmet Berber ve Medeniyet ve Sanat Merkezi yöneticileri tarafından takdim edildi. Güz ve Bahar dönemin ilk mezunu İnönü Üniversitesi İşletme Bölümü öğrencisi Eda Tulu, törende Yeşilyurt Belediyesi Medeniyet ve Sanat Araştırmaları Merkezi’nin kendi hayatına yaptığı olumlu katkıya vurgu yaparak, öğrencilerin, sadece üniversitede verilen eğitimle yetinmemesi gerektiğini söyledi. Program, tüm mezunların sırasıyla sertifikalarını almasının ardından toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız