SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MSSM Festivale Katılacak

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:50:39
MSSM Festivale Katılacak
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Sahne Sanatları Merkezi (MSSM) tiyatro ekibinin, Elazığ Ulusal Tiyatro ve Turizm Festivali'ne katılacağı bildirildi.

MSSM Başkanı Selim Esen konuyla ilgili şu bilgiyi verdi:

"Bu yıl 2.’si düzenlenecek olan Elazığ Ulusal Tiyatro ve Turizm festivali 1–8 Kasım tarihleri arasında usta tiyatro sanatçısı Nejat UYGUR onuruna yapılacaktır.

Malatya Sahne Sanatları Merkezi olarak Elazığ’da, bu yıl 2.’si düzenlenecek olan Nejat UYGUR Tiyatro Festivali'ne Malatya’mızın tiyatromuzun gururu büyük üstad Ömer Konakçı’nın yazıp yönettiği “Zır Zır Deli” adlı komedi oyunla Malatya’mızı temsil edeceğiz.

Esen; “Ayrıca Nejat Uygur'un isminin verilecek olması, 2. Elazığ Ulusal Tiyatro ve Turizm Festivali'nin anlam ve önemini bir kat daha arttırıyor. Aynı zamanda festivale bizlerle beraber 7 bölgeden festivale katılacak tiyatro ekipleri, sanatçı, yönetmen ve oyunculara birlikte Nejat Uygur sanat ödüllerini alabilmek için yarışacaklar. Bu organizasyonu hayata geçiren EMSAD yetkililerine, yönetim kurulu başkanı Savaş Bal’a, Uygur ailesine ve emeği geçen herkese tiyatro severler ve sanatçılar adına, ilimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

1–8 Kasım 2013 tarihleri arasında devam edecek 2. Elazığ Ulusal Tiyatro ve Turizm Festivali'nde Nejat Uygur'a verilecek onur ödülünü Süha, Behzat ve Süheyl Uygur kardeşler alacak.

1 Kasım’da başlayacak olan festival, 8 Kasım’a kadar devam edecek."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız