SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MTA Bölge Müdürü Vefat Etti

A- A+ PAYLAŞ

Maden Tetkik Arama (MTA) Malatya Bölge Müdürü Jeoloji Yüksek Mühendisi Hacı Büyükgıdık vefat etti. Bu arada eski Soykan Hastanesi müdürlerinden Turan Çetin'in de vefat ettiği bildirildi.

BÜYÜKGIDIK'IN VEFATI..
MTA Malatya Bölge Müdürlüğü görevini 20 yıldır sürdüren 57 yaşındaki Hacı Büyükgıdık'ın şeker hastalığına bağlı yüksek tansiyon yüzünden 01.30'da evinde vefat etti ve bugün ikindi namazını mütekap Yeşiltepe Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenaze törenine merhumun ailesi ve yakınları, Vali Halil İbrahim Daşöz, AKP Malatya milletvekili Mehmet Şahin, Belediye Başkanı Cemal Akın, Darende Belediye Başkanı Memduh Önal, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Devlet Hastanesi Başhekimi Bülent Topaloğlu, birçok daire müdürü, bazı oda ve dernek ile sivil toplum kuruşu temsilcileri, MTA çalışanları katıldı.

Evli ve 3 çocuk babası olan Malatya'nın Darende İlçesi doğumlu Jeoloji Yüksek Mühendisi Hacı Büyükgıdık, bir dönem de İnönü Üniversitesi Malatya Meslek Yüksek Okulu Maden Bölümü'nde derslere girmişti.

TURAN ÇETİN'İN VEFATI..
Öte yandan, Maliye emeklisi, eski Soykan Hastanesi'nin müdürlerinden Turan Çetin de vefat etti.

Malatya'da müteahhitlik yapan Mustafa ve Ahmet Çetin'in yanı sıra Dr. Atıf Çetin ve muhasebeci Coşkun Çetin'in babaları olan 80 yaşındaki Turan Çetin'in, Kernek'teki evinde geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat ettiği, cenazesinin bugün İkindi Namazı'nı müteakip Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildiği bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız