SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MTSO Arapgir'de Toplandı

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:35:59
MTSO Arapgir'de Toplandı
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) ilçelerdeki Yönetim Kurulu Toplantısının ilkini Arapgir’de yaptı. 

MTSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ve yönetim kurulu üyeleri, ilk önce Kaymakam Tekin Erdemir’i makamında ziyaret etti. Daha sonra ilçede restorasyonu devam eden ve biten tarihi eserleri gezen MTSO Yönetim Kurulu üyeleri, Kadınlar Derneği tarafından açılan kermes ve esnaflar ziyaret etti. 

Tarihi Millet Hanı’nda düzenlenen toplantıda konuşan Hasan Hüseyin Erkoç , yönetim kurulunun aldığı kararla ilçelerdeki esnafın, ticaret erbabının sorunlarını dinlemek incelemek üzere ilk toplantıyı Arapgir’de yaptıklarını söyledi. Erkoç, “İki ay önceki meclis toplantısında bundan böyle divanla birlikte yönetim kurulu toplantılarını ilçelerimizde yapalım diye fikir geldi. İlk olarak sizlerle temasa geçip Arapgir ilçemizde bir ilki gerçekleştirdik. Hem ilçelerimiz yakından tanımak istedik, hem de ilçelerimizdeki bize bağlı olan veya olmayan esnaf arkadaşlarımızı ziyaret ederek, üyelerimizin, hatta ilçelerimizin sorunlarıyla ilgili bizler de sizlere ne derece yardımcı olabiliriz, nasıl katkı sunabiliriz konuşacağız. Bu güzel ortamda bizleri ağırladığınız için şahsım ve yönetim kurulu adına, divan adına sizlere teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.

Kaymakam Tekin Erdemir ise, ziyaretten çok memnun olduğunu belirterek, “Bu toplantıların ilçelerde yapılmasının büyük hayırlara hizmet edeceğine eminim. Sizler bu gezide bilgi sahibi oldunuz. Bu bilginizi Malatya’ya döndüğünüzde hemşerilerimize, oradaki insanlara anlatacaksınız. Arapgir’in ne kadar güzel, gezilmeye değer bir ilçe olduğunu bahsedeceksiniz. Ve biz de bu şekilde insanlarımızı, sizleri ağırladığımız gibi onları da ağırlayıp ilçemizin tanıtımını yapacağız. Bu vesileyle sizlere şimdiden çok teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu da, bu ziyaretin çok yararlı olacağını ve önemsediğini belirterek, “Sanayi ve Ticaret Odası’nın Yönetim Kurulu toplantısının burada yapılması çok anlamlıdır diye düşünüyorum” dedi.

Toplantı sonrası klarnet ustası mahalli sanatçı Birol Kömürcü ilçenin mahalli eserlerini sundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız