SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MTSO'ya Veda Etti

A- A+ PAYLAŞ
Bursa İl Emniyet Müdürülüğü'ne atanan Malatya Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, veda ziyaretlerini sürdürüyor. Kahya bu kapsamda  Ticaret ve Sanayi Odası'nı (MTSO) ziyaret etti. 
 
TSO Meclis Başkanı Sami Payza ve meclis üyeleri ile oda yönetim kurulu üyelerinin de yer aldığı ziyarette konuşan TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, "Bir il'de huzur güven istikrar varsa, yatırım gelmesi daha kolay oluyor. Malatya'ya geldiği günden beri fedakar çalışmasıyla millet ve devletin sıcak yüzünü karşı karşıya getiren Sayın Kahya, 5,5 yıllık sürede iyi hizmetlerini gördük" dedi. 
 
Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya ise, "Emniyetin birinci görevi güvenlik, ikincisi ise halkla devleti barıştırmak misyonunu üstlenmiştik. Güvenlik açısından başarılı olmak için halk desteğinin olması gerekir. Dünya tarihine bakıldığında insanların fizyolojik ihtiyaçlarından sonra güvenlik geliyor" şeklinde konuştu. "Doğu'ya niçin gerekli yatırım yapılmıyor dendiğinde güvenlik öne sürülüyor. Yatırım demek insanlara aş iş ekmek sağlamak anlamına geliyor. Bu da, işi gücü olan insanların suç işlemeyecekleri görülüyor. Veya çok düşük olduğu görülüyor. Polisin başarılı olması için halk desteği önemlidir. Halk desteği olmadan yeterli başarılı olunamayacğını biliyoruz" ifadelerini kullandı.
 
Emniyet Müdürü Kahya, gerek MOBESE ve gerekse emniyete araç alımında katkıda bulunan MTSO'ya teşekkür etti. Konuşmalardan sonra Erkoç, Kahya'ya hizmetlerden dolayı plaket verdi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız