SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MTSO'yu Ziyaret Ettiler

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:22:03
MTSO'yu Ziyaret Ettiler
A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya İl Kadın Kolları başkan ve yönetimi, Malatya Ticaret ve Sanayi Odasını (MTSO) ziyaret etti. 

Ziyarette ilk olarak konuşan MTSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Türkiye nüfusunun yarısını kadınların teşkil ettiğini, ancak ticaretin içinde az olduklarını ifade ederek, "Bizim üst çatımız olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’nun da söylediği gibi, 1 milyon üyesi olan TOBB camiasında kadın girişimci sayısının 100 binler civarında olduğunu belirtti. Kadın girişimci sayısının artması gerekiyor. Sadece ticarette değil, her sahada kadınların daha fazla olması gerekiyor. Bu sağlıklı toplum için önemlidir" dedi.

 

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Emine Akkurt ise, siyaset ve ticarette kadınların var olma mücadelesi verdiklerini belirterek, "İşin mutfağında çalışan kadar AK Parti iktidarı ile sadece mutfakta değil, ön saflarda, ticaret ve siyasette yer almaya başladılar. Sizin gibi oda başkanlarının desteğiyle girişimci kadın sayısının artacağını ümit ediyoruz. Sizlerin katkılarıyla samimi çalışma ve gayretlerinizden dolayı teşekkür ediyoruz. Sivil toplum kuruluşlarına samimi destekleriniz olduğunu biliyoruz. Kadınlar adına teşekkür için buradayız" şeklinde konuştu.MTSO Başkan Yardımcısı Sıddık Özdemir’in de bulunduğu ziyarette, istişarelerde de bulunuldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız