SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MTTB Başkanı Evlendi

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:16:16
MTTB Başkanı Evlendi
A- A+ PAYLAŞ

Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Malatya Şube Başkanı Mücahit Balin, hayatını Esma Balin (Hancı) ile birleştirdi. 

Havuzbaşı tesislerinde düzenlenen nikah ve düğün programında nikah şahitliklerini, AKP Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık, Cemal Akın ve Ömer Faruk Öz ile Mehmet Korkut yaptı.

Nikah töreni sırasında konuşan Cemal Akın, evlilik müessesesinin önemini anlatıp, eşlerin birbirlerini iyi anlamaları ve fedakar olmaları ile mutlu hayat sürdürülebilneceğini ifade etti.

Milletvekili Öznur Çalık da, “İnşallah 10 Ağustos’ta Türkiye’nin 12’nci Cumhurbaşkanı yapacağımız Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın en az 3 çocuk tavsiyesine uyacağınızı ümit ediyorum” dedi.

Aynı zamanda, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin’in de kardeşi olan Mücahit Balin’in Esma Balin (Hancı) ile evlilik programına, milletvekillerinin yanı sıra, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Ticaret Borsası Başkanı Gürsel Özbey, bazı mesleki teşekkül, oda, dernek, sendika ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, MÜSİAD ve MTTB yönetimi ve üyeleri ile kalabalık davetli topluluğu katıldı.

Kur’an-ı Kerim okunup sohbetin yapıldığı ve Şanlıurfa’dan gelen Grup Dergah’ın ilahiler söylediği program, yemek ikramı ve takı töreni ile sona erdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız