SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MTTB'de Kahvaltı Konuğu Oldu

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:49:49
MTTB'de Kahvaltı Konuğu Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Milli Türk Talebe Birliği Malatya Şubesi’nde gençlerle kahvaltıda bir araya geldi. Burada konuşan Milli Türk Talebe Birliği Malatya Şubesi Başkanı Mehmet Sağdıç, gençlerle bir araya gelen Başkan Gürkan’a teşekkür ederek, “Sabah kahvaltısında bizlerle bir araya gelen Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan başkanımıza teşekkür ediyorum. Ağustos ayında Konya kampımızda bizlere olan desteklerinden dolayı, bu kahvaltı programını düzenledik. Hem Belediyecilik, hem kültürel anlamda gençlerle birlikte hareket ettikleri için teşekkür ediyoruz. Gençler olarak bizlerde kendisine sürekli destek olacağımızı ifade etmek istiyorum. Bizler proje üreten, ilim irfan sahibi gençler olarak, beraber program yapmak amacıyla kendilerine teşekkür ederim. Yeni projelerde yine bir arada bulunmak istediğimizi belirtiyor, sayın başkanımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi. 

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’da, her zaman gençlerin yanında olacaklarını belirterek, “Bizlerde Milli Türk Talebe Birliği’nde sayın başkan ve değerli arkadaşlarımızla birlikte olmaktan ve aynı sofrada kahvaltı yapmaktan son derece mutlu olduk. Tabi Milli Türk Talebe Birliği, Milli Mücadelemizi başlatan bir birliktir. Tarihindeki misyonu ve gelecekteki vizyonu aynı ölçü içerisinde, aynı değerleri manzumesi çerçevesinde yürümektedir. Gençlerimizin geleceğe daha güzel hazırlanması noktasında yerel yöneticiler olarak bizde gençlik hizmetlerine önem vermemiz gerekiyor. Gençlerimizin özellikle bu konudaki duyarlılığı bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Özellikle Belediye olarak yapmış olduğumuz projeleri yakından takip etmiş olmaları takdire şayan. Geçlerimizle oturup sohbet ettiğimizde Yeşil Kuşak ile ilgili, hastane ile ilgili, hizmet belediyeciliği ile ilgili ve yeni projelerin üretilmesi ile ilgili göstermiş olduğu duyarlılıkları hakikaten bizleri memnun etmiştir. Ben kendilerine teşekkür ediyorum. Yaptığımız sohbette öğrencilerimizin geleceğe hazırlanması noktasında, öğrencilik süreçlerini çok iyi değerlendirmeleri noktasında, elimizden geldiği kadar fikir teatisinde bulunduk. Bu konudaki duyarlılık ve hassasiyeti de bizi memnun etti. Kendilerine okullarında, derslerinde başarılar diliyoruz. Gelecek hayatlarında mutlu ve mesut olmalarını temin ediyoruz. Ben inanıyorum ki Cenabı Allah nezdinde hem dünya işleri ile ilgili,  hem de ahiret işleri ile ilgili güzel yaşantıları her iki dünyalarını da rehber olacaktır diyorum. Ve tekrar Milli Türk Talebe Birliği’nde değerli genç arkadaşlarımızla ve çok değerli başkanımızla birlikte olmaktan mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum. Gençlerimizin her zaman yanında olduğumuzu da tekrar ifade etme gereği duyuyorum” dedi. 

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız