SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MTTB'den Fındıklı'ya Ziyaret

0
Güncellendi - 2016-03-04 23:33:29
MTTB'den Fındıklı'ya Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Malatya İl Başkanı Mehmet Sağdıç, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne ziyarette bulundular.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı'yı makamında ziyaret eden Milli Türk Talebe Birliği Malatya İl Başkanı Mehmet Sağdıç, ‘ Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün çalışmalarını yakinen takip ediyoruz. Özellikle Malatya’ya yapılan spor tesisleri konusunda hem de Gençlere yönelik projeler ve etkinlikler konusunda bir çok başarıya imza attılar. Bu anlamda müdürümüzü ziyaret ederek, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldık. Milli Türk Talebe Birliği olarak Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile ortak çalışmalarda bulunmak istiyoruz. Özellikle Gençlik faaliyetlerini yakından takip ediyor ve yapılan tüm etkinliklere katkıda bulunmak istiyoruz’’ dedi.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı ise,  Milli Türk Talebe Birliği Malatya İl Başkanı Mehmet SAĞDIÇ ve Milli Türk Talebe Birliği Üye Gençlerinin ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Fındıklı, " Tüm sivil toplum kuruluşlarına özellikle gençlik faaliyetlerinde yapılacak tüm etkinliklerde herkese kapımız açıktır. Yapacağımız projelerde Tüm STK'ları projelerimize katkıda bulunmaları içinde elimizden gelen her şeyi yapacağız. Gerek Resmi olarak kurulmuş Devlet Gençlik Kurumları ve gerekse STK şeklinde kurulmuş olan teşekküllerin amacı Milli şuuru canlandırmak, kendi tarihi ve kültürüyle barışık, üzerinde yaşadı vatanın kıymet ve değerini bilen, geleceğe bu perspektiften bakabilen, Milli Manevi değerlere önem veren bir gençlik için çalışmalarımızı yürütmek zorundayız. Bu görev bizim vazgeçilmez istikametimizdir ’’ şeklinde konuştu.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı konuşmasının ardından daha sonra Milli Türk Talebe Birliği Malatya İl Başkanı Mehmet Sağdıç, İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı'ya daha önce yayını duran ‘’Çatı’’ dergisinin tekrar yayına başlamasından sonra 5. sayısını hediye etti.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız