SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Muay- Thai Şampiyonasında Derece

0
Güncellendi - 2016-02-14 20:29:33
Muay- Thai Şampiyonasında Derece
A- A+ PAYLAŞ

Muay-Thai Federasyonu 2016 Yılı faaliyet programında yer alan ve Aydın’ın Söke ilçesinde gerçekleştirilen Türkiye Çocuklar, Gençler, Büyükler (Bay-Bayan) Muay- Thai Türkiye şampiyonasından Malatyalı sporcular derece ile döndüler.

Malatya Muay Thai Milli Takım Antrenörü Ramazan Yavuz, 81 ilden yaklaşık 2 bin sporcu 150 hakem ve 750 Antrenör ve idareci katıldığı ve binlerce sporseverin izlediği Türkiye şampiyonasından iyi bir başarı elde ettiklerini belirtti.

Yavuz, şampiyonada sporcuların iyi bir performans ortaya koyduklarını kaydederek, "Şampiyonada Yeni Olimpiyat Spor Kulübü Sporcusu Yasin Gün birinci, Berkant Erdoğan ikinci, Emre Özbulut, Abdullah Yavuz ve Aslıhan Evci üçüncü oldu. Ertaş Spor Kulübü sporcusu Goncagül Aydın, İlknur Kaya üçüncü oldu" dedi.

Kendilerine destek veren herkese teşekkür eden Yavuz, şunları söyledi:

"Camiamızdan desteklerini esirgemeyen başta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Mustafa Sadi Fındıklı ile Spor Şube Müdürümüz Ömer Dağdelen olmak üzere, tüm Şube Müdürlerimize Malatya adına çok teşekkür ediyorum. Şampiyonada Malatya’dan bir sporcumuz Türkiye birincisi, bir sporcumuz Türkiye ikincisi ve beş sporcumuz ise Türkiye üçüncüsü olmuştur. En başarılı ve En çok madalya alan spor kulübü Yeni Olimpiyat Spor Kulübü Şampiyonada ilimizi temsil eden tüm sporcularımızı tebrik ediyorum."

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız