SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Muay Thai'de Derece Yaptılar

0
Güncellendi - 2018-04-12 03:12:26
Muay Thai'de Derece Yaptılar
A- A+ PAYLAŞ

Muay Thai Türkiye Şampiyonası’nda derece yapan sporcular, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı’yı ziyaret etti.

Muay Thai sporcusu Eda Keskin, Türkiye Muay Thai Federasyonunun 2018 yılı faaliyet programında yer alan ve 13-18 Şubat’ta Antalya’da gerçekleştirilen Muay Thai Türkiye Şampiyonası’nda 45 kilogramda Türkiye şampiyonu olmuştu. Yasin Gün ise 17-24 Mart tarihleri arasında Mersin’de yapılan Türkiye Üst Minikler Boks Şampiyonasında Türkiye üçüncülüğünü elde etmişti.

Muay Thai’de derece yapan sporcular Eda Keskin ile Yasin Gün, antrenörleri Ramazan Yavuz ile birlikte Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı’yı ziyaret etti.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, sporcuları elde ettikleri başarıdan dolayı tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Fındıklı, “Sporcularımızı her türlü desteği verdik ve bunların meyvelerini almak bizi onurlandırıyor, her türlü desteği vermeye devam edeceğiz, sporcularımız Eda Keskin, Yasin Gün ve antrenörleri Ramazan Yavuz’u tebrik eder başarıların devamını dilerim” diye konuştu.

Fındıklı, başarılı sporculara spor malzemesi hediye etti.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız