SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Muayene Kuyruğu!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da araç muayene istasyonunda uzun kuyruklar olduğu ve sürücülerin muayene için saatlerce bekledikleri bildirildi.

Malatya - Elazığ karayolu şehir gösteren mevkiinde bulunan araç muayene istasyonundaki uzun kuyruğun, yılsonuna yaklaşılması nedeniyle araç devir edenlerin artması, ayrıca 1 Ocak'tan sonra araç muayene ücretinin artacak olmasından dolayı kuyrukların uzadığı bildirildi.

Sürücüler, araç muayene istasyonunun Malatya'da bir tane bulunması nedeniyle yetersiz olduğunu ifade edip, "Şehrin doğu giriş kısmında hizmet veren araç muayene istasyonu bir de batı giriş kısmında açılmalıdır" önerisinde bulundular.

Şehrin batı kısmına araç muayene istasyonu açılması halinde araçta bir eksik olunca Özsan Sanayi Sitesi'nde sürücünün eksikliği giderebileceğini söyleyen sürücüler, "Şimdi bir eksik çıkınca, Sanayi Sitesi'ne gidip gelme 20 kilometre civarında. Zaman ve yakıt kaybı oluyor" ifadelerini kullandılar.

Araç muayene istasyonu yolunun Elazığ karayolundan sonra stabilize olması nedeniyle yazın çamur, kışın ise toz olduğunu aktaran sürücüler, araç muayene istasyonunda kafeterya ve mescit gibi eksikler bulunduğunu da dile getirdiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız