SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Mücadele Devam Ediyor'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Genel Başkan Danışmanı ve Elazığ Milletvekili Necati Çetinkaya, "Bu ülke ve bu ülkede yaşayanları kafası dik ve alınları göklere deyecek derecede onurlu bir vatandaş haline getirmek için gecemizi, gündüzümüze katarak sonuna kadar mücadelemiz devam edecektir, ediyor ve edecektir" dedi.

AKP tarafından İl Genel Meclisi Salonu'nda düzenlenen konferansa konuşmacı olarak AKP Genel Başkan Danışmanı ve Elazığ Milletvekili Necati Çetinkaya katılırken, konferansa AKP Malatya Milletvekilleri Mücahit Fındıklı, Öznur Çalık, İhsan Koca, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AKP İl Başkanı Mustafa Şahin, İl Genel Meclis Başkanı Naci Şavata, Malatya Belediyesi eski başkanı Cemal Akın, AKP'li ilçe ve belde belediye başkanları, partili yöneticiler ve vatandaşlar katıldılar.

Konferansın açılışında konuşan İl Başkanı Mustafa Şahin, "Hizmet noktasında bugüne kadar yapılanları AK Parti iktidarından önce ve AK Parti iktidarından sonra diye ifade edecek olursak, gerçekten AK Parti iktidarını bir milat olduğunu görmekteyiz" dedi.

Çalışmaların yeni bir çağa başlangıç şeklinde yürütüldüğünü ve halk tarafından çalışmaların kabul gördüğünü anlatan Şahin, "Filistin'in derdine sahip çıkan bir başbakan var, bir ülke var. Dış politika konusunda eksen kayması diye hayıflananlar var. Başbakanımızı sonuna kadar destekliyoruz" ifadesini kaydetti.

AKP Genel Başkan Danışmanı ve Elazığ Milletvekili Necati Çetinkaya, Türkiye'nin yakaladığı istikrarı bozmaya çalışanlar olduğunu söyleyerek, "Bu oyunu bozacak sizlersiniz, Malatyalılar, Samsunlulardır, Ankara'dır, bütün Türkiye'dir. 1.5 ay içinde bozulan hükümetleri biliyoruz, Böyle hükümetlerde hiç ülkeye fayda gelir mi? İstikrarın olmadığı bir ülkede nasıl ülkeyi kalkındırabilirsiniz? Karar verdik, devlete rağmen milletin efendi olması. Büyük Atatürk'ün çok meşhur bir sözü var. Diyor ki, 'Efendiler, efendi olabilmeniz için, ben Ankara'da efendiyim demekle efendi olunmaz. Bu millete hizmetkar olursanız, o zaman efendi olursunuz. Hizmet edenler efendi olur.' İşte şimdiye kadar hep size tepeden bakanlar mı efendiydi, bugün milletin hizmetkarım diyenler mi? Biz Şeyh Edebali'nin dediği gibi, 'Milleti yücelt ki, devlet yücelsin.' Biz hep şunu söyledik, biz gece, gündüz bu milletin hizmetkarıyız. Bu milletin emanetini devralmışız. Milletin emaneti bizim kutsal emanetimizdir. Bu ülke ve bu ülkede yaşayanları kafası dik ve alınları göklere deyecek derecede onurlu bir vatandaş haline getirmek için gecemizi, gündüzümüze katarak sonuna kadar mücadelemiz devam edecektir, ediyor ve edecektir" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız