SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Mücadele Eden Takım Olacak"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:22:01
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da teknik direktör Özcan Kızıltan, yeni sezonda çok daha iyi bir takım olacaklarını söyledi. 

Kızıltan, yeni sezonda çok koşan, çok mücadele eden ve yaş ortalaması düşük bir takımla mücadele edeceklerini kaydederek, “İç transferde gönderdiğimiz oyuncular var. Bunun yanında aldığımız ya da anlaştığımız futbolcular da var. Biz kesinlikle koşan, mücadele eden ve taraftarı memnun eden bir takım kurmak istiyoruz. Bu sene biraz yaş ortalamamız düşecek. Bu da demek oluyor ki daha çok mücadele eden bir takım izleyecek futbolseverler. Yönetime kapsamlı bir liste sundum, onlar da sağ olsunlar şuana kadar makul ölçülerde ellerinden geleni yapıyor” dedi.

Yapılan transferlerden memnun olduğunu ifade eden tecrübeli teknik adam, “Erşen şampiyonluk yaşamış tecrübeli bir kaleci. Onun da gelmesiyle kalemizi güçlendirdik. Özcan ise yine takıma fayda sağlayacak kaliteli bir futbolcu. Galatasaray A2’den aldığımız Serkan, keza kalitesini geçen yıl Bayrampaşa formasıyla bize karşı da gösterdi. Fahri Tatan’ı ise bilmiyorum anlatmaya gerek var mı? Hocalığını yapmış birisi olarak takıma transfer edilmesi beni ziyadesiyle memnun etti” diye konuştu.

Öte yandan sarı kırmızılarda, ilk etap kamp çalışmaları yarın başlıyor. İlk etap kamp çalışmalarını Ankara Kızılcahamam Patalya Tesislerinde yapacak olan sarı kırmızılılar, 15 günlük kamp çalışmasının ardından bayram iznine ayrılacak. Takım, 3 günlük bayram izninin ardından ikinci etap kamp çalışmalarını yapmak üzere Kocaeli’ne gidecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız