SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Mücadele Ettik Ama..'

A- A+ PAYLAŞ

Küme düşmüş Malatyaspor ile küme düşüp düşmeyeceği Malatya'da oynayacağı maça bağlı olan Giresunspor'un mücadelesinden konuk takımı sevindiren sonucun çıkmasının ardından konuşan her iki takımın teknik sorumluları, maçı değerlendirdiler.

Malatyaspor Teknik Sorumlusu Mehmet Duman (soldaki fotoğrafta), maç sonrası yaptığı açıklamada, "Takım 3 hafta önce küme düşmüştü. Malatyalı olarak bu durumdan dolayı hepimiz üzgünüz. Ancak Giresunspor ile oynayacağımız maç 4-5 takımı da ilgilendiriyordu. Bu nedenle biz Malatyaspor olarak hiçbir şaibeye yer vermemek için elimizden gelen mücadeleyi verdik. Ama olmadı. Biz, Giresunspor ve tüm takımlara başarılar diliyoruz" dedi.

Giresunspor Teknik Direktörü Yüksel Yeşilova (sağdaki fotoğrafta) ise, "Öncelikle Malatyaspor ve Malatyaspor camiasına geçmiş olsun diyorum. Malatyaspor için üzülüyoruz ve inşallah gelecek sene tekrar aramızda görürüz. Maça gelince, biz kazanmak istiyorduk. Gol sayısı veya güzel oyun diye bir düşüncemiz yoktu. Oyun sistemimiz tamamen kazanmaya yönelikti. Ben Giresunspor'a gelirken takımı ligde tutma adına bir söz vermiştim ve bu sözü tutmanın gururu içindeyim. Fazla da bir şey söyleyemiyorum. Üzerimden büyük bir yük kalktı" diye konuştu.

FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız