SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Mücadele Kararlı Bir Şekilde Sürdürülüyor"

0
Güncellendi - 2017-06-22 18:09:53
A- A+ PAYLAŞ

  • Emniyet Müdürlüğü'nün verdiği iftar yemeğinde konuşan Emniyet Müdürü Urhal, teröre karşı kararlılıkla mücadele edildiğini söyledi.

Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, bayrağın dalgalandığı her yerde huzurun inşası ve asayişin temininde özverili çalışmalarıyla emniyet teşkilatının göz doldurduğuna belirterek, “Ülke olarak hassas günlerden geçtiğimiz bu çetin ve mücadelenin içerisinde bulunduğumuz şu günlerde, ülkemizin birliğine, beraberliğine yapılan saldırı ve milli birliğimize kast eden teröre karşı mücadelemiz kararlı bir şekilde sürdürülmektedir.” dedi.

Malatya Emniyet Müdürlüğü tarafından Bölge Trafik Şubesinin bulunduğu Orduzu Sosyal Tesisleri'ndeki iftar yemeği verdi. Bölgede terörle mücadele ederken gazi olan ve operasyonlara katılan Emniyet personelinin de katıldığı iftar programına Vali Mustafa Toprak, 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Asım Kocaoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz, 2. Ordu İdari Kurmay Yarbaşkanı Tuğgeneral İbrahim Özbudun, 7. Ana Jet Üs Komutanı Hava Silah Sistem Kıdemli Albay Hasan Hüseyin Kanbur, Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, İl Müftüsü Ümit Çimen, Emniyet Müdür yardımcıları ve Şube Müdürleri, kamu kurum ve kuruluşu temsilcileri, STK yönetici ve temsilcileri katıldılar.

Programda konuşan Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, mesai gözetmeksizin ülkenin ve Malatya'nın huzur ve güvenliğini sağlamasında emniyet personelinin önemli görevler üstlendiğini belirterek, "Emniyet teşkilatımız, kanunlardan aldığı güç ve yüce milletimizden aldığı destekle ülkemizde huzur ve güven ortamını bozabilecek her türlü olumsuzlukları ortadan kaldırmak için geçmişte olduğu gibi bugün de aynı azim ve kararlılıkla görev yapmaya devam etmektedir."ifadesini kaydetti.

Dr. Urhal, bayrağın dalgalandığı her yerde huzurun inşası ve asayişin temininde özverili çalışmalarıyla emniyet teşkilatının göz doldurduğuna belirterek konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Teşkilatımız, özellikle son dönemlerde başta terörle mücadele, devletin birlik ve bütünlüğüne yönelen her türlü tehdit ile tehlikelere karşı kamu düzeninin korunması, asayişin sağlanması, suçu önleyici tedbirlerin alınması ve suçluların adalete teslim edilmesi gibi görevlerinde büyük başarılara imza atarak, milletimizin sevgi ve güvenini en üst düzeyde kazanmanın haklı gurur ve mutluluğunu yaşamaktadır. Ülke olarak hassas günlerden geçtiğimiz bu çetin ve mücadelenin içerisinde bulunduğumuz şu günlerde, ülkemizin birliğine, beraberliğine yapılan saldırı ve milli birliğimize kast eden teröre karşı mücadelemiz kararlı bir şekilde sürdürülmektedir. Malatya'nın huzurlu, güvenilir ve yaşanılabilir bir kent olması için üstün görev anlayışıyla zaman gözetmeksizin tüm mesai arkadaşlarıma ve ailelerine bir kez daha teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle, kahraman gazilerimizi şükranla anıyorum."

İftar programında İl Müftüsü Ümit Çimen dua etti.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • haydarsessizce (6 yıl önce)
    Modifiye şahinler trafik terörü estiriyor
    0
    0
    Yanıtla
  • taner (6 yıl önce)
    Sayın Müdürüm;şu Malatya trafiğine az biraz çözüm olacak uygulamaları yapın artık..Cezaysa kat kat ceza yazın,araç men edilecekse sonuna kadar acımadan men edin,puan bitecekse gözünün yaşına bakmayın..Yani;yeter artık bu kuralsız araç kullananlardan çektiğimiz ızdırap..O kadar fütursuz araç kullanımı var ki;resmi ekip otosunun yanında yasak U dönüşleri yapmalar,sinyal vermeden dönüşler,uluorta park etmeler,vs.. Bıktık walla kuralsızlıktan ve de kural uygulatmadaki yetersizlikten..
    0
    0
    Yanıtla