SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Mücadele Millet İradesi İçin"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:04:12
A- A+ PAYLAŞ

AKP  Malatya İl Başkanı Avukat Bülent Tüfenkci, AKP olarak milletle beraber milletin iradesine sahip çıkmak için mücadele ettiklerini söyledi.

AKP Malatya İl Teşkilatı, 30 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Yakınca'da vatandaşlarla bir araya geldi.

"SİYASETİN KODLARINI DEĞİŞTİRDİK"

Toplantıda konuşan AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, siyaseti, hizmetin, duruşun ne olduğunu bilen ve onların kodlarını değiştiren bir gelenekten geldiklerini ifade etti.

Şahin, siyasetin kodlarını değiştirdiklerini ifade ederek, şunları söyledi:

"Biz iktidara gelmiş olduğumuz zaman hükümeti, bir araç olarak devretti. Bizden önceki insanlar, 1923 modellerde olan bir aracı kullandılar. Her seferinde bu aracın bir tarafını onarmaya çalıştılar. Kaportasını ve motorunu yenilemeye çalıştılar. Ama bir türlü aracı yenileyemediler. Biz iktidara geldikten sonra bunların tümünü birden değiştik. Siyasetin kodlarını değiştik."

"BİZ, MİLLETİMİZİN İRADESİNE SAHİP ÇIKIYORUZ"

AKP Malatya İl Başkanı Avukat Bülent Tüfenkci, 30 Mart yerel seçimlerinin milletin iradesi açısından büyük önem taşıdığına vurgu yaptı.

AKP'nin millet ile birlikte milletin iradesine sahip çıkmanın mücadelesini verdiğini belirterek, "Başbakanımız meydan meydan dolaşıyorsa, kapı kapı dolaşıyorsa, teşkilatlarımız kapı kapı dolaşıyorsa, kendi irademize sahip çıkmak içindir. Birileri bu iradeyi fesat etmek için, bu iradenin üzerine ipotek koymak için kasetlerle, montajlarla, tehditlerle birilerine ders vermek istiyorlar. Bilmiyorlar ki, AK Parti'nin sahibi bu millettir" ifadelerini kullandı.

Tüfenkci, "Biz gücümüzü daima milletten alıyoruz" diyerek, şunları ifade etti:

"Biz milletin iradesine sahip çıkarken, gücümüzü milletten alıyoruz. Biz, daima hizmet, daima millet diyoruz. Bundan sonrada demeye devam edeceğiz. Bizler laf üretmiyoruz. Birileri gelip, sizlere "ne yaptılar?" diyecek. Sizde onlara ne yaptıklarını sorun. Sizlerde geçmişte belediye başkanlığı yaptınız. İktidarlarda bulundunuz, ne yaptınız? Bizlere laf değil, icraat anlatsınlar" dedi.

"ÇEVREYE YAPTIĞIMIZ YATIRIMLA, TÜRKİYE'DE BİRİNCİ OLDUK"

Malatya Belediye Başkanı ve AKP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, Malatya Belediyesi olarak birçok alanda önemli yatırımlara imza attıklarını dile getirdi.

Çevreye yaptıkları yatırımlarla Malatya'nın Türkiye'de birinci olduğuna dikkat çeken Çakır, "Dünya şehirlerinin bir yarışı vardır. O yarış, çevreci yatırımdır. Çevreye yönelik projeler, en önemli projelerdir. Biz, Türkiye'de birinci seçildik" diye konuştu.

Çakır, çevre düzeni planlarının güncelleneceğini belirterek, "Malatya çevre düzeni planı gözden geçirilerek temel hedefler doğrultusunda ilimizin ihtiyaçlarına cevap verecek hale gelmesi sağlanacaktır. Çevre düzeni planı doğrultusunda Nazım imar planı ve uygulama imar planı güncellenecektir" şeklinde konuştu.

"GURUR DUYACAĞINIZ HİZMETLER YAPTIK"

AKP Yeşilyurt Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Hacı Uğur Polat, büyükşehrin Malatya için bir mecburiyet olduğunu kaydetti.

Polat, geçmişteki siyasetçilerin Malatya'yı büyükşehir yapma düşüncelerinin olduğunu anımsatarak, "Allah'a şükürler olsun, Malatya'nın büyükşehir olması ak kadrolara, AK Parti'ye, o büyük lider Recep Tayyip Erdoğan'a nasip oldu" dedi.

Malatya'ya geçmiş dönemde büyük hizmetler yaptıklarını dile getiren Polat, "Malatya'da gurur duyacağınız hizmetler ortaya koyduk. Esenlik'i Malatya dışına taşıdık. Bundan sonraki dönemde de büyükşehir belediyemizle birlikte güzel bir ekip çalışmasıyla, hizmetlerimizi ortaya koyacağız" ifadelerini kullandı.

"KİRLİ HESAPLAR YAPANLARA, BİRİNCİ RAUNTTA TOKAT ATTINIZ"

AKP Yeşilyurt Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, Yeni Türkiye'nin inşasında ümmete hedef çizen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Malatya mitinginden son derece memnun bir şekilde ayrıldığını söyledi.

Malatyalıların dosta, düşmana konuk severliği en iyi şekilde gösterdiğini ifade eden Taşkın, "Memleket üzerinde kirli hesaplar yapan, uluslar arası faiz lobisi, Siyonist sermaye ve yerli işbirlikçilerine birinci rauntta tokat attınız. İkinci raunt 30 Mart'ta olacak. Bu duyarlılığınızı 30 Mart'ta seçimlere yansıttığınız takdirde kirli hesaplar yapanlara en güzel cevabı vermiş olursunuz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız