SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Mücadelemiz Sürecek"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:27:21
A- A+ PAYLAŞ

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık,  Türkiye’nin terör sorununu çözmek için kendi milli projesiyle başlatmış olduğu çalışmaların,  bazı güçlerin terör örgütlerini devreye sokması ile sekteye uğratılmaya çalışıldığını söyleyerek, “Silahlar toprağa gömülene kadar terör örgütü PKK’ya yönelik  operasyonlar devam edecek” dedi. 

Milletvekili Çalık, TVNET adlı televizyonun TBMM bahçesinde yaptığı canlı yayın programına konuk olarak gündeme ilişkin değerlendirmeler de bulundu. Çalık, bugünkü yaşanan gelişmelerin daha iyi anlaşılması için 2013 yılında başlatılan büyük proje ve adımlara bakılması gerektiğine işaret ederek, “2013 yılı Türkiye için önemli bir yıldı. IMF’ye olan borçlarımızı kapattık ve Türkiye dünyadaki önemli güçlerden birisi haline gelmeye başladı. 3. Havaalanı ve 3. Köprü yapılmaya başlandı. Bu dönemde terör sorununu biz kendi milli projemiz ile çözmeye başladık.  Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başlatmış olduğu Milli Birlik ve Kardeşlik Projesi tamamen milli bir projeydi. Ancak akabinde Gezi Olayları, 17-25 Aralık olayları ve 6-7 Ekim olayları yaşatıldı.  Bazı güçler Türkiye’nin ayağa kalkmaması için Türkiye üzerindeki maşalarını kullanmaya başladılar. Burada PKK, IŞİD ve diğer terör örgütlerini kullanmaya başladılar. Bizim terör örgütleriyle olan mücadelemiz sonuna kadar devam edecektir” dedi. 

Çalık, PKK terör örgütü ile sonuna kadar mücadele edileceğini ve terör örgütünün tamamen Türkiye’yi terk etmesi ve silahların toprağa gömülmesine kadar başlatılan operasyonların süreceğini ifade ederek, “Terör örgütü PKK’ye yönelik operasyonlar sonuna kadar devam edecektir. PKK ile mücadele edilirken terör örgütü IŞİD ile de mücadele sürdürülmüştür, sürdürülecektir. Türkiye PKK ile bu mücadeleye devam ederken dünyada herkesten önce IŞİD’ı terör örgütü olarak ilan etti. Türkiye tüm terör örgütleriyle mücadele etmeye devam edecektir” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız