SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Mücadeleye Devam Edeceğiz"

0
Güncellendi - 2016-07-03 01:55:36
A- A+ PAYLAŞ

  • AKP'li Çalık, Büyükşehir Belediye Başkanı Çakır, AKP İl Başkanı Kahtalı, Akçadağ ve Arapgir ilçelerini ziyaret ettiler

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, beraberinde Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı ve partili yöneticiler ile birlikte Arapgir ve Akçadağ ilçelerine ziyarette bulundu.

İlçe ziyaretlerinde çarşı esnaflarını ziyaret eden Çalık ve beraberindeki heyet, daha sonra AKP İlçe başkanlıklarına geçerek burada partililerle bir araya geldi.

ARAPGİR İLÇE TEŞKİLATINDA TOPLANTI

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu‘nun da katıldığı AKP Arapgir İlçe Başkanlığında düzenlenen toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Ülkemiz çok ciddi bir mücadeleden geçiyor. Ülkemizde ciddi yatırım ve kalkınma projeleri bir yandan devam ederken, bir yandan da Türkiye’nin güçlenmesini istemeyen bir takım odaklarında boş durmadığını hep birlikte gözlemliyoruz. Bunlar elle tutulur bir şeyler değil, ama bunların gizli olmadığı da aşikar.  Her dönem yeni bir terör örgütünün çıktığı ve farklı farklı amaçları olan terör örgütlerinin direk Türkiye’yi hedef almaları tesadüfi değil. Ülkesi için endişe duyan, gelecek nesiller için daha sağlıklı bir ülke bırakmak isteyen, toplum bırakmak isteyen bir tabanın oluşması gerekiyor. Burada da AK Parti tabanının bu bilinç ve sorumlulukta olduğunu biliyorum.” şeklinde konuştu.

AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı ise, “Bizim için en önemli şey, bu memlekette huzuru tesis etmek, emniyeti ve güveni tesis etmek. Bunun içinde cansiperane hem başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, hem de Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım olmak üzere tüm kadrolarımızla beraber öncelikle ülkemizin tamamında 780 bin kilometrekare de bu güveni tesis etmek için gayret edeceğiz, etmeye devam ediyoruz. İnşallah nasip olursa bunu da sonlandıracağız. Artık terörü Sayın Başbakanımızın deyimi ile ülkemizin gündeminden çıkartacağız.” ifadelerini kaydetti.

“DÜNYADA KIYAMETLER KOPUYOR, AMA TÜRKİYE EKONOMİSİ BÜYÜMEYİ SÜRDÜRÜYOR”

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Türkiye artık çok güçlü. Türkiye artık uluslararası alanda bu gücünü her yerde ve her daim hissettiriyor. Ekonomik olarak çok güçlü, binlerce kez şükürler olsun, artık Anayasa kitapçığının fırlatılması ile değil, dünyada bir sürü kıyametler koparken Türkiye’nin ekonomisi büyümeye devam ediyor. Bu kadar hadiseler oluyor, bu kadar yaşanılan terör olaylarına rağmen Türkiye ekonomisinde büyümeye devam ediyor. 2013 sürecini hatırlayın; o Gezi Olayları öncesini, biz ‘Üçüncü köprüyü yapacağız, üçüncü havalimanını yapacağız, IMF’ye borcu kapatacağız.’ dediğimizde, anında Gezi Olayları Operasyonlarını Türkiye’de uygulamak istediler. Türkiye güçlü bir devlet ve güçlü bir aktör.  Terör olaylarının sonunu getirene kadar mücadelemize devam edeceğiz. Biz hedefimize ve önümüze insanı ve adaleti koyduk. İnsanı ve adaletin var olduğu her yerde tüm Türkiye’de 780 bin kilometrekarenin, 78 milyon vatandaşımızın hak ve özgürlükleri için, adaleti için AK Parti olarak mücadele ettik, mücadele etmeye devam edeceğiz.  Bütün terör örgütleriyle de mücadelemize devam edeceğiz.” dedi.

“TAŞERON ÖRGÜTLER CEZALARINI ÇEKECEKTİR”

Türkiye’nin İsrail, Rusya ve Mısır ile diyaloglarını masaya yatırdığı bir dönemde Atatürk Havalimanı’nda 3 canlı bomba ile gerçekleştirilen terör saldırısının çok manidar olduğunu aktaran Çalık şöyle devam etti:

“Terör örgütü PKK’nın yapmak istediği tek bir şey var, terör örgütlerinin yapmak istediği tek bir şey var, Türkiye Cumhuriyetini bölmek, birliğimizi, dirliğimizi bölmek ve diğer dünya devletlerine Türkiye’yi peşkeş çekmek. Diğer dünya devletlerinin taşeronları olarak burada yaptıkları bütün operasyonların cezasını çekecekler. Bilsinlerki; Türkiye Cumhuriyeti güçlü, kuvvetli ve kudretli bir devlettir.”

PKK’nın bölgede vatandaşlara yönelik vermiş olduğu korkunun ortadan kaldırılacağını belirten Çalık, “Bir korku hegemonyası oluşturmuşlardı. Yapılan operasyonlarla da bu korku hegemonyasını ortadan kaldıracağız. Biz yatırımlarımıza ve hizmetlerimize devam edeceğiz.” dedi.

AKÇADAĞ İLÇE TEŞKİLATINDA TOPLANTI

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan’ın da katıldığı AKP Akçadağ İlçe Başkanlığında düzenlenen toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Bizlerin sorumluluğu gerçekten önemli. Biz duyarız kalamayız ülkenin sorunlarına, ülkemizin geleceğine, kalkınmasına. İktidarımızın her zaman güçlü ve her geçen gün daha da büyümesi içinde bir gayret ve sorumluluğumuzun olması gerekiyor.” dedi.

AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı ise, ilçe parti teşkilatlarına çalışmalarından ve verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederek, “Biz ortayla çıkan fotoğrafa bakıyor ve 5 yıl, 10 yıl, 20 yıl, 30 yıl sonrasını planlayarak ilçelerimize yatırımlar yapıyoruz. Tek bayrak, tek vatan diyoruz ve aynen bu anlayış ile de devam ediyoruz.” İfadelerini kaydetti.

“TÜRKİYE’YE YÖNELEN SİLAHLAR AYNI ŞİDDETLE KARŞILIK BULUR”

AKP Akçadağ İlçe Başkanlığındaki toplantıda konuşan Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, “Milli birliğimiz ve kardeşliğimiz için, bu vatana kurşun atanların, bilinki silah tutanların, silah sıkanların her zaman ve her daim karşısında olduk. Bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Türkiye’nin birliğine ve beraberliğine uzanan bütün eller bilsinlerki Türkiye’de vatansever, bayraksever, topraksever, milletsever insanlar tarafından, vatansever insanlar tarafından püskürtülecektir. Türkiye’ye uzanan bütün eller, bütün silahlar aynı şiddetle karşılık görecektir.” şeklinde konuştu.

Bülten

öznurç1

öznurç6

öznurç2

öznurç3

öznurç4

öznurç5

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • M.Sinan ÖZTAN (7 yıl önce)
    Vekil Çalık yine büyük konuşmuş.Çalık'a göre ülkemizde hiç bir sorun yok.İnsanlar çok mutlu.Terör derseniz hiç yok.Komşularla aramış çok iyi,Ekonomimiz iyi.Sahillerimiz turist kaynıyor.Esnaf halinden memnun.İşsizlik sıfır.Dünyanın en huzurlu ülkesiyiz.Diğer devletler bizi kıskanıyor ve örnek alıyor.Bunları söylerken acaba kendide inanıyor mu?Keşke gittiği yerlerde şunları da söyleseydi.Ülkemiz ekonomik krize girince Rusya'dan ve İsrail'den özür diledik.Yakında Mısır'a ve Suriye'ye de zeytin dalı uzatacağız.AB ülkeleri sürekli ülkemizi dışlıyor.İktidarın yanlışları yüzünden vize kolaylığı tanınmadı.AB hayalimiz suya düştü.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ülkü Koçak (7 yıl önce)
    Sayın vekilim. Taşeron işçilere kadro verilecekti ne oldu? Asıl işi yaptıkları halde ve birçok mahkeme kazandıkları halde kadroları verilmedi. Sizin seçim sürecinde TAŞERON İŞÇİLERE KADRO müjdeniz umarım 2023 e kalmaz. Can'ınız istese komisyonlarda olağanüstü çaba ve meclisi sabaha kadar çalıştırma pahasına yasa çıkartıyorsunuz. Üç yıllık sözleşme neyin nesi? Çalışma güvencesi bu değil. Üç ay dediniz altı ay oldu. Zaten verilen ücret 1 300 TL geçinmekte zorlanıyoruz. Lütfen bu konuyu netleştiriniz. Zaman çabuk geçiyor. Verilen bütün oylar emanettir. Kadro için tekrar sandığımı bekliyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla