SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Mücadeleye Devam'

A- A+ PAYLAŞ

Şeker-İş Sendikası Malatya Şube Başkanı Nuri Murat, Malatya Şeker Fabrikası'nda 3 yıldan beri ambarlarda bekleyen şeker stoğunun tamamen sıfırlandığını söyleyerek, "Bu durum, fabrikamızın geleceği açısından çok önemlidir" dedi.

Malatya Şeker Fabrikası'nda 53. pancar alım ve işleme kampanyasının başlaması nedeniyle açıklama yapan Şeker-İş Sendikası Başkanı Nuri Murat, "Yeni kampanyamızın çiftçimize, işçimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. İkinci sevindirici konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum. Yaklaşık 3 senedir ambarlarımızda bulunan şeker stoklarımız bu sene sıfırlanmıştır. Bu Malatya Şeker Fabrikası açısından olumlu bir tablodur. Bu durum fabrikamızın geleceği açısından da olumlu bir gelişmedir.

Diğer önemli bir konu ise fabrikamızın özelleştirileceğinin söylenmesine karşın çamur susuzlaştırma tesisinin hizmete girmesidir" dedi.

Malatya Şeker Fabrikası'na biyolojik arıtma tesisinin de önümüzdeki kampanya döneminde kurulacağını belirten Murat, bunun da fabrika açısından önemli bir gelişme olduğunu söyledi.

Murat, fabrikanın özelleştirilmemesi için hukuki mücadeleyi sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız