SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Mücadeleyi Topyekün Yapmamız Gerekiyor"

0
Güncellendi - 2017-10-27 04:35:08
A- A+ PAYLAŞ

  • Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu Vali Kaban başkanlığında ilgili tüm kurumların temsilcilerinin katılımıyla toplandı

Vali Ali Kaban başkanlığında; İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü'nün yanı sıra uyuşturucu ile mücadelede görevli diğer kamu kurum müdürlerinin katılımıyla Valilik salonunda Uyuşturucu ile Mücadele Komisyon Toplantısı yapıldı.

Toplantıda; Vali Kaban, son dönemlerde Uyuşturucu İle Mücadelede gelinen nokta hakkında değerlendirmede bulundu. Kaban, uyuşturucu ile mücadelenin kesintisiz devam edeceğine vurgu yaparak, "Hükümetimiz çok ciddi tedbirler alıyor. Bizlerde aynı paralelde bu tedbirleri uyguluyoruz. Güvenlik kuvvetlerimizle yapılan çalışmalarda çok önemli başarılar elde ediliyor. Bu iş bir kişinin bir kurumun yapabileceği bir iş değil, bütün kamu kurum ve kuruluşları ile toplumun her kesiminin yapması gereken bir çalışmadır. Uyuşturucu bağımlılığı, sadece uyuşturucuyu kullanan vatandaşa zarar vermiyor toplumun bütün kesimleri çok ciddi anlamda zarar görüyor. Uyuşturucu kullanımı, toplumumuzun hem bugününü hem de geleceğini tehdit eden, geleceğimizin teminatı gençleri hedef alan son derece önemli bir sorun haline gelmiştir. Onun için uyuşturucuyla mücadeleyi devlet ve millet olarak topyekün yapmamız gerekiyor” dedi.

Toplantıda Malatya’daki genel asayiş durumu, uyuşturucuyla mücadele ve alınacak tedbirler hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunularak, uyuşturucu ile mücadelede gelinen nokta hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

Bülten- malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız