SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mucizenin Adı 'Kasımpaşa'...

A- A+ PAYLAŞ

Türk Telekom Lig (A) Play-off finalinde normal süresi 2-2, uzatma dakikaları 3-3 biten karşılaşmanın sonunda Altay'a penaltı atışlarında üstünlük sağlayan Kasımpaşa Turkcell Süper Lig'e yükselen son takım oldu.

Süper Lig'e yükselen Kasımpaşa'da büyük sevinç yaşanırken, finalde kaybeden Altay'da adeta ölüm sessizliği vardı.

İlk yarısı 0-0 biten karşılaşmanın ikinci yarısına iyi başlayan Kasımpaşaspor, 48. dakikada Erhan Küçük'ün golüyle 1-0 öne geçti.

72. dakikada bu gole Mehmet Şen ile cevap veren Altay, 84. dakikada penaltıdan Muzaffer Bilazer'in golüyle 2-1 öne geçti.

Tam karşılaşma bittiği denildiği sırada 90+5. dakikada Kartal Alpaslan Kasımpaşa adına bir gole daha imza attı ve karşılaşma uzatmaya gitti.

Uzatma dakikalarına iyi başlayan taraf Altay oldu. 97. dakikada Aydın Çetin Altay adına bir gole imza atarak takımını 3-2 öne geçirdi.

Uzatma yarısının ikincisinde artık karşılaşmanın son anları oynanırken, 120. dakikada tekrar Erhan Küçük sahneye çıktı ve karşılaşmayı penaltılara taşıyan gole imza attı.

Penaltı atışlarında rakibine 7-6 üstünlük sağlayan finale yükseldi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız