SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mucizevi Kurtuluş.. İyileşiyor

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:43:47
Mucizevi Kurtuluş.. İyileşiyor
A- A+ PAYLAŞ

Ferhadiye Mahallesi Ferhadiye Sokaktaki (Vilayet Arkası) Selçuk Apartmanı'nın 6. katında bulunan dairelerinin balkonundan aşağıya düşerek ağır yaralanan lise öğrencisi 14 yaşındaki Elif Y.'nin, Turgut Özal Tıp Merkezi (TÖTM)'nde tedavisinin devam ettiği ve durumunun iyiye doğru gittiği bildirildi.

Salı'yı Çarşamba'ya bağlayan gece yarısından sonra 02.00 sıralarında, balkondan aşağıya düşerek ağır yaralanan ve olayı farkeden yan apartmandaki Görüş Gazetesi bürosunda bulunan basın mensuplarının haberdar ettiği 112 ambulansı tarafından Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılan 14 yaşındaki Elif Y.'nin, yaklaşık 16 metre yüksekten düşmesine rağmen sadece ayak ve bacaklarında kırık oluştuğu, başında ve gövdesinde çok önemli bir hasar meydana gelmediği öğrenildi. Elif Y.'nin, kaldırıldığı TÖTM'de acil müdahalelerinin yapılmasının ardından, ayak ve bacaklarındaki kırık nedeniyle ameliyata alındığı, ameliyatın başarılı geçtiği ve tedavisinin burada sürdürülmekte olduğu belirtildi.

Elif Y.'nin, kendine geldiğinde, gece hava almak için balkona çıktığını ve bu sırada dengesini kaybederek düştüğünü söylediği belirtildi. Liseli kızın düşerken, alt kattaki işyerlerinden birinin tabelasına çarpmasının hızını kesmesi nedeniyle ölümden döndüğü, bu durumun mucizevi bir kurtuluş olduğu kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız