SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Müdavim' Sapık!

A- A+ PAYLAŞ

Üniversiteli iki kız öğrenci, tanımadıkları gözlüklü ve seyrek saçlı bir şahsın kendilerine iki haftadır elle sarkıntılıkta bulunduğu iddiasıyla savcılığa başvurdular.

İnönü Üniversitesi’nde 2. öğretim öğrencisi oldukları bildirilen 25 yaşındaki N.G. ve 23 yaşındaki E.A. adlı kız öğrenciler, okul çıkışı saat 21.00 sıralarında Sivas Caddesi’nden evlerine doğru giderken, tanımadıkları 1.65 boylarında, gözlüklü ve seyrek saçlı bir şahıs tarafından iki haftadır elle tacize uğradıklarını savcılığa bir dilekçe ile bildirerek şikayetçi oldular. Kızların, iddiaları üzerine polis olayı araştırmaya başladı.

Bu arada, polise başvuran 26 yaşındaki H.Ö. adlı bayan da, saat 20.00 sıralarında Göztepe Mahallesi 1. Sokak üzerinde yürürken, 19-20 yaşlarındaki bir şahsın kendisine elle sarkıntılıkta bulunup kaçtığını bildirdi ve şikayetçi oldu. Polis bu şahsı da belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

Öte yandan, savcılığa başvuran 40 yaşındaki F.K. adlı kadın, 1.5 yıl önce evine klima ustası olarak geldiğinde tanıştığı 28 yaşındaki E.T. adlı şahsın kendisi ile birlikte olmak istediğini, sevdiğini ve bırakmayacağını söyleyip sarkıntılıkta bulunduğunu, rahatsız ettiğini, eşi B.T.’nin durumu öğrenmesi üzerine 2-3 gün önce kendisine mesaj çektiğini, işyerine gelip hakaretlerde bulunduğunu bildirdi ve ikisinden de şikayetçi oldu. Polis başvuru üzerine adres tespiti için kadınla görüştüğünde, şikayetinden vazgeçtiğini bildirdiği, bu arada E.T. ve B.T.’nin ifadelerinin alınıp salıverildikleri öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız