SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Müdür Aday, Vekil Müdür Oldu

A- A+ PAYLAŞ

Abuzer Aslan'ın, mahkeme kararıyla 2 kez döndüğü müdürlük görevinden MHP milletvekili adaylığı için istifasıyla boşalan Bayındırlık ve İskan İl Müdürlüğü görevine İsmail Hakkı Selçuk bir kez daha atandı.

Selçuk'un ilk olarak, 2003 Temmuz ayında, Abuzer Aslan'ın yerine vekaleten il müdürlüğüne atandığı, bu göreve 2004 Şubat ayında asaleten atamasının yapıldığı, 2004 yılı Temmuz ayında Aslan'ın mahkeme kararıyla dönmesi üzerine görevden ayrıldığı bildirildi. 2 ay sonra Abuzer Aslan'ın tekrar görevden alınmasıyla Selçuk'un vekaleten yeniden müdürlüğe atandığı, 2005 Haziran'ında Aslan'ın 2. kez mahkeme kararıyla müdürlük görevine dönmesine kadar vekaleten görevi sürdürdüğü bildirildi.

2005 Haziran'ında müdürlük görevine mahkeme kararıyla gelen Abuzer Aslan, 22 Temmuz seçim takviminin açıklanmasının ardından geçtiğimiz ay memuriyetten istifa ederek MHP'den milletvekili aday adayı olmuş, önceki gün açıklanan MHP listesinde de 2. sırada yeralmıştı.

Aslan'ın istifasıyla boşalan il müdürlüğü görevine vekalet etmeye başlayan İnşaat Mühendisi İsmail Hakkı Selçuk'un atandığı, Selçuk'un 3. kez geldiği bu göreve asaleten yapılan atamasıyla ilgili kararnamenin bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandığı bildirildi.

Memuriyete Toprak İskan'da başlayan Selçuk'un, 1987'de Malatya Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü'nde mühendis olarak göreve başladığı, 20 yıldır aynı kurumda görev yaptığı belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız