SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Müdür Atamaları Adliyelik

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:45:25
Müdür Atamaları Adliyelik
A- A+ PAYLAŞ

 Okul müdürü sınav ve atamalarında haksızlık yapıldığı iddiasıyla idari mahkemeye başvuruldu. 

Eğitim Sen Malatya Şube Başkanı Tarık Kaya ve sendika yöneticileri, Adliye Sarayı önünde basın açıklaması yaptı.

Eğitim Sen Malatya Şube Başkanı Tarık Kaya, okul müdürü sınav ve atamalarında haksızlık yapıldığını iddia ederek, idari mahkemeye başvurmak için toplandıklarını bildirdi. Kaya, yapılan sınavda 75 puan ve altında alanların müdürlüklerinin düştüğünü belirterek, hangi kriterlere göre puan verildiğini sorduklarını söyledi.

Eğitimde kaos yaşandığını ileri süren Kaya, “Malatya’da görev yapan 129 okul müdürü arkadaşımızın hakkını aramak için buradayız. Okul müdürlerinin hakkını savunacağız” diyerek, meşru sendikacılıktan asla vazgeçmeyeceklerini bildirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız