SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Müdür Bey Uğurladı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emniyet Müdürlüğü, bilgilendirme ve önleme faaliyetleri kapsamında polis- gençlik gezisi düzenledi.

Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli olarak derslerinde başarılı liseli ve üniversiteli gençler arasında tespit edilen 37 lise, 6 üniversite öğrencisi, Gaziantep ve Şanlıurfa illerini kapsayan geziye gitti. Polisevi'nde kahvaltı verilen öğrenciler daha sonra otobüsle Gaziantep'e hareket etti.

Kahvaltıda öğrencilere hitaben konuşan Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, bilgilendirme ve önleme faaliyetleri kapsamında polis gençlik gezisi düzenlediklerini belirterek, "Öğrenci ve yakınlarının polisi yakından tanımaları, emniyet teşkilatımızın sevdirilmesi, polis-gençlik kaynaşmasının sağlanması amaçlanmaktadır" dedi.

Öğrencilere gömlek olarak tek tip elbise verildiğini, bunun nedeninin ise, birbirlerini tanımayan öğrencilerin gezi sırasında ihtiyaç sonrasında bir araya gelmede sıkıntı yaşanmaması olduğuna dikkat çeken Kahya, öğretim yılı sonu olması nedeniyle derslerinde başarılı olan ve il dışına çıkmamış öğrencilere bir tatil hediyesi vermek olduğunu kaydetti.

Geziye katılan öğrenciler ise, ilk kez il dışına çıkacak olmanın heyecanını yaşadıklarını belirterek, Emniyet Müdürlüğü'nün karne hediyesi olarak gezi düzenlemesinden dolayı teşekkürlerini dile getirdiler.

Gaziantep ve Şanlıurfa gezisinden sonra öğrencilerin 11 Haziran Perşembe günü saat 22.30'da Malatya'ya dönüşün planlandığı kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız