SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Müdür Birinci, Vali ve Başkan İse..

0
Güncellendi - 2016-04-29 00:39:12
Müdür Birinci, Vali ve Başkan İse..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da Trap sporunu daha geniş kitlelere yaymak için İl Protokolü arasında Trap Turnuvası düzenlendi. Turnuvada Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal birinci, Vali Süleyman Kamçı ise ikinci oldu.

Malatya Atıcılık ve Avcılık İhtisas Kulübü tarafından İl protokolü için Şehir Gösteren mevkiindeki eski atış poligonu alanında Trap Turnuvası düzenlendi.

Trap sporunun daha geniş kitlelere tanıtımı amacıyla düzenlenen turnuvaya Vali Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır,  Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu ve kalabalık bir davetli katıldı.

Atıcılık ve Avcılık İhtisas Kulübü Başkanı Basri Duran ve kulüp yöneticisi Mehmet Fendoğlu’nun gözetiminde yapılan Trap turnuvasında yarışmacılar silahla 5’er kez hedefe nişan aldılar. Yarışma sonucunda Vali Süleyman Kamçı ve Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal 4’er isabetle birincilik için berabere kalınca, yeniden 3’er atış yaptılar.  Vali Kamçı 3 atıştan 2’sini isabet ettirirken, Urhal ise 3 atıştan da 3 isabet yaparak turnuvanın birincisi oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise 5 atıştan 3’ünü isabet ettirerek üçüncü oldu.

Turnuva birincisi Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal’a kupasını vali Süleyman Kamçı verirken, diğer katılımcılara günün anısına plaket takdim edildi.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

a4

a5

a6

a7

a8

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız