SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Müdür Çeteden Yargılanacak

A- A+ PAYLAŞ
 
NİĞDE Emniyet Müdürü Yusuf Albayrak, nisan ayından beri sürdürülen soruşturma kapsamında 'çıkar amaçlı, silahlı suç örgütü kurma ve üyesi olma'' iddiasıyla savcılığın talimatıyla makamında gözaltına alındı. 
 
Soruşturmayı yürüten savcıya ifade verdikten sonra tutuklanma istemiyle mahkemeye sevk edilen Albayrak, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Albayrak 'Devlet memuruyum' diyerek sorulara yanıt vermedi.
 
Soruşturma kapsamında Albayrak'ın ve Bor Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç'ın makamları ve evleri, eski Emniyet Müdür Yardımcısı Raşit Çavdar'ın Kuşadası'ndaki evi, Niğde TSO Başkan Yardımcısı Arif Arı'nın işyeri ve evi arandı. Çok sayıda belgeye ve harddiske el konurken, soruşturma sürüyor.
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız