SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Müdür Devrim Yapmış, Basın Oturmuş!..

A- A+ PAYLAŞ

İl Genel Meclisi'nin Nisan ayı toplantılarının Cuma günü yapılan oturumunda Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, 2006 yatırım programı hakkında bilgi verirken, yerinde söz alan AKP'li üye Abdurrahman Atay, Bulut'a teşekkür etti, basını "haşladı"!..

Milli Eğitim Müdürü Bulut, 2006 yatırım programı dahilinde devam eden işler için 3 milyon YTL, Özel İdare'den aktarılan 3.5 milyon YTL ile geçen yıldan devreden 12 milyon YTL olmak üzere yaklaşık 18.5 milyon YTL dolayında bütçelerinin bulunduğunu, bu bütçenin onarım, kat ilavesi, pansiyon ve lojman yapımı- bakımı için kullanılacağını, 9 milyon YTL'lik kısmının ilköğretim okullarına tahsis edildiğini anlattı.

Bulut'un konuşmasının ardından söz alan Atay, icraatlarından dolayı Milli Eğitim Müdürüne teşekkür ettikten sonra, toplantıyı izleyen basın mensuplarına dönerek, " Huzurlarınızda Milli Eğitim Müdürümüze, sayın valimize bu güzel çalışmalardan ve vizyonlarından dolayı teşekkür ediyorum, ayrıca basına bir sözüm var. Sayın basın burada bir şeyler yakalamak için fırsat bekliyorsunuz. Hep oturup eleştirecek konular arıyorsunuz. Devrim niteliğinde icraat yapan, iş yapan müdür konuşuyor. Ne çekim yapıyorsunuz, ne de not alıyorsunuz!.. Sizi kınıyorum." dedi.

Bu sıradan basın sıralarından “Bu bizim işimiz, Sayın Atay” diye ses geldi. Atay devamla “Ama ben dikkat ediyorum, sayın müdürüm yatırım programını açıklıyor tek bir çekim yapılmıyor. Hükümet burada bir devrim gerçekleştiriyor. Bir tek basın gelip de çekim yapmıyor Sayın basını kınıyorum… ve Sayın Valimi alkışlıyorum.” dedi ve alkışlamaya başladı. AKP sıralarından az sayıda üyenin bu alkışa destek verdiği görüldü.

Daha sonra salondan dışarı çıkmak isteyen Atay, kendisini görüntülemek isteyen bir basın mensubuna tepki gösterdi ve "Bir daha sizi içeri sokmam" diye konuştu.

HABER-FOTO: Yaşar Karaaslan

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız