SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Müdür Gitti, Danışman Geldi!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi'nin Basın Danışmanlığına, Adıyaman'daki bir radyonun yönetim kurulu başkanı olduğu belirtilen Hamit Özpolat'ın (fotoğrafta) atandığı bildirildi.

Malatya Belediyesi'nin 15 yıl süreyle Basın- Yayın Müdürlüğü görevini sürdüren Cemal Aslan, Ahmet Çakır'ın belediye başkanlığı görevine başlamasından kısa bir süre sonra görevden alınmış, önce başkan danışmanı yapılmış, sonra da APK'ye atandığı belirtilmişti.

Aslan'la boşalan söz konusu daire müdürlüğü yerine "Basın Danışmanlığı" diye oluşturulan birime atama yapılmış olması dikkat çekerken, bu konudaki belediye bülteninde şu bilgiler yeraldı:

"Malatya Belediyesi Basın Danışmanlığına, Malatya Basın camiasının da yakından tanıdığı 1964 Malatya Doğumlu Gazeteci – Radyocu – Televizyoncu Hamit Özpolat getirildi.

Malatya Belediyesi Basın Danışmanlığına getirilen Hamit Özpolat, Malatya’nın ilk özel radyo ve Televizyonlarından Radyo Süper44 ile Süper TV’nin kurucularından olup uzun yıllar bu sektörde hizmet verdi.

Halen Adıyaman Tempo Radyosunun Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüten Özpolat, aynı zamanda birçok Sivil Toplum Kuruluşu ve Basınla ilgili derneklerde yönetim kurulu başkanlığı ve yönetim kurulu üyeliği görevlerinde de bulunmaktadır.

Hamit Özpolat Sarı Basın Kartı sahibi olup, evli ve üç çocuk babasıdır."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız