SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Müdür İdari Menajer Oldu

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:57:47
Müdür İdari Menajer Oldu
A- A+ PAYLAŞ
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor’da kulüp müdürlüğü görevinde bulunan Selçuk Günaydın’ın idari menajerlik görevine getirildiği bildirildi. 
 
Nurettin Soykan Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında kulüp basın sözcüsü Şahin Özer, 5 yıldır kulüp müdürlüğü görevini yapan Selçuk Günaydın’ın idari menajerlik görevine getirildiğini açıkladı.
 
Özer, açıklamasında, “5 yıldır kulübümüzde kulüp müdürü olarak başarıyla görev yapan Selçuk Günaydın, idari menajerlik görevine getirilmiştir. Gerek çalışkanlığı gerekse de kulübümüzün yapısını çok iyi bilmesi ve üzerine düşen görevleri layıkıyla yerine getirmesi nedeniyle Selçuk Günaydın’ın yeni görevini de en iyi şekilde yerine getireceğinden eminiz. Yeni Malatyaspor Kulübü olarak kendisine yeni görevinde başlarılar diliyoruz” dedi.
 
Eyüpspor maçı biletlerinin Cuma gününden itibaren satışa çıkacağını kaydeden Özer, “Pazar günü sahamızda oynayacağımız Eyüpspor maçının bilet satışına yarından itibaren eski belediye meydanında başlanacak. Bilet fiyatları açık tribün 3TL, maraton 5 TL ve kapalı 10 TL. Bütün taraftarlarımızı maça bekliyoruz. Ayrıca maç günü stadımızın yanındaki büfeden de hem bilet hem de ürün satışımız olacaktır” ifadelerini kullandı.
 
Malatya İnönü Stadı’ndaki yeni sezon hazırlıklarının devam ettiğine de değinen Özer, “Stadımızdaki çalışmalar devam ediyor. Eyüpspor maçında stadımız tam anlamıyla hazır olacak. Umarız o zorlu müsabakadan da arzu ettiğimiz suçlar ayrılırız” diye konuştu.
 
Yeni Malatyaspor kulüp idari menajeri Selçuk Günaydın ise, “Başta kulüp başkanımız olmak üzere beni bu göreve layık gören yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. İnşallah bize bu görevi layık görenleri ve kendimizi utandırmayız. Düzgünce ve güzelce görevimizi yerine getirmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız