SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Müdür Kazada Öldü

A- A+ PAYLAŞ

Malatya-Adana Karayolu Doğanşehir Reşadiye Geçidi'nde özel otomobilin aşırı hız ve yağış nedeniyle şarampola yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kazasında Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinin Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürü öldü.

Edinilen bilgiye göre, kaza Malatya-Adana Karayolu Reşadiye Geçidi'nde meydana geldi. Çelikhan HEM Müdürü Mehmet Dağaşan (40) idaresindeki 44 DF 217 plakalı otomobil, aşırı sürat ve yağış nedeniyle yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı.

Kaza da Mehmet Dağaşan, olay yerinde hayatını kaybetti.

DİĞER KAZALAR..
Organize Sanayi Bölgesi’nde M.Ç. yönetimindeki 63..225 plakalı kamyon kavşakta M.S.D. yönetimindeki 44..700 plakalı otomobile çarptı. Otomobil sürücüsü yaralandı.

Arapgir Yukarıyabanlı Köyü mevkiinde M.A. yönetimindeki 44..528 plakalı traktör ile tarladan köye dönerken traktörde bulunan G.A. adlı bayan düşerek ağır yaralandı.

Malatya’dan Adıyaman’a gitmekte olan O.E. yönetimindeki 44..268 plakalı oto Gündüzbey yakınlarında kontroldan çıkarak yol kenarındaki ağaçlara çarptı. Sürücü ile araçta bulunan A.D.’nin yaralandıkları bildirildi.

Çolakoğlu Köyünden Battalgazi ilçesine gelmekte olan B.Y. yönetimindeki 44..175 plakalı oto, karşı yönden gelen T.K. yönetimindeki 44..021 plakalı otomobile çarptı. Kazada 175 plakalı otoda bulunanlardan F.Y. adlı bayan ile M.D. adlı şahısın yaralandıkları öğrenildi.

Doğanşehir Polat beldesinde E.Ö. plakasız motosikletle E.A. yönetimindeki bisiklete çarptı, E.A. yaralandı.

Pütürge’den Yazıca Köyüne gitmekte olan D.E. yönetimindeki 44..395 plakalı kamyonet şarampola yuvarlandı. Kazada D.E. ile araçta bulunan M.H.E. adlı şahsın yaralandığı belirtildi.

Şehir Mezarlığı’ndan Malatya il merkezine gelmekte olan C.B. yönetimindeki 44..968 plakalı otomobil, kavşaktan kontrolsuz çıkan M.İ. yönetimindeki 44..690 plakalı otomobile çarptı. Kazada B.B. adlı şahıs yaralandı.

Elazığ yönünden Malatya yönüne gelmekte olan H.K. yönetimindeki 44..798 plakalı traktörde bulunan Y.K. adlı şahıs, traktör MALET civarına geldiğinde üzerindeki hırkanın traktörün arka tekerleğine takılması sonucu hareket halindeki traktörden düştü ve ağır şekilde yaralandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız