SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Müdür Kazada Yaralandı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da meydana gelen trafik kazalarında aralarında Yazıhan Milli Eğitim Müdürünün de bulunduğu 9 kişi yaralandı.

KAZALAR..
Göztepe Mahallesi’nde 47 yaşındaki M.K.’nın yönetimindeki oto ile ile 46 yaşındaki R.A.’nın yönetiminde bulunan otobüs çarpıştı. Otobüsün yolcularından 59 yaşındaki R.K. yaralandı.

Sanayi Polis Merkezi önünde 34 yaşındaki M.G. yönetiminde bulunan motosiklet ile 42 yaşındaki H.Y.’nin yönetimindeki otonun çarpışması sonucu, motosiklet sürücüsünün 5 yaşındaki kızı Z.G.’nin yaralandığı bildirildi.

Yeşilyurt ilçesinin Mollakasım Mahallesi’nde 33 yaşındaki M.Z. adlı şahsın yönetimindeki otomobil 19.20 sıralarında takla attı. Kazada sürücünün yanı sıra 22 yaşındaki M.G., 27 yaşındaki C.Ş., 18 yaşındaki A.D. adlı şahıslar ile 20 yaşındaki E.C. adlı bayan yaralandılar. Kaza sonrası M.Z. ve M.G. polise verdikleri ifadede aracı kendi kullandıklarını söylerlerken, daha sonra M.Z.’nin aracı kullandığını kabul ettiği, kazayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Yazıhan İlçe Milli Eğitim Müdürü olduğu öğrenilen 46 yaşındaki H.U. yönetimindeki 44…202 plakalı otomobiliyle ilçeden Dilek beldesine doğru giderken, dikkatsizlik sonucu direksiyon hakimiyetini kaybetti ve refüjde bulunan elektrik direğine çarptı. Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırılan yaralının durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Malatya’dan Kayseri istikametine giden 43 yaşındaki M.Ü. yönetimindeki otoyla Karşıyaka Köyü Melengiz Köprüsü mevkiinde dikkatsizlik sonucu köprü demir korkuluklarına çarptı. 00.30 sıralarındaki kazada sürücünün yaralandığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız