SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Müdür Sayısı Arttı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Genel Meclisi'nde, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'nde müdürlük sayısının 12'ye yükseltilmesi kabul edildi.

İl Özel İdaresi Salonu'nda, İl Genel Meclisi Başkanı Abdurrahman Atay'ın başkanlığında Ekim ayı toplantılarını sürdüren İl Genel Meclisi, gündemindeki maddeleri görüştü. Toplantıda, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'nde müdürlük sayısının 12'ye yükseltilmesi kabul edildi.

İl Genel Meclisi Başkanı Abdurrahman Atay, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'nde müdürlük sayısının kanun gereği 15'e kadar çıkarma yetkisinin olduğunu belirterek, "Ancak, kurumun işlerliği ve dinamizmi açısından müdürlük sayısını 15'e yükseltmek fazla olur. Mevcut 10 müdürlük varken, İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü ile Bilgi İşlem Müdürlüğü eklenip 12'ye çıkarılma teklifi var. Bunu oylamaya sunuyoruz" dedi.

Bazı meclis üyeleri de İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'nde müdürlerin değişip değişmeyeceklerine ilişkin soru yönelttiler. İl Genel Meclisi Başkanı Atay, bunda meclisin yetkisini olmadığını ifade edip, "Müdür görev değişikliğine Vali bey ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri karar verir" şeklinde cevap verdi.

Bu arada, meclis toplantısında, Kale ilçesi Karaağaç Köyü ile Arapgir ilçesi Çimen Köyü'nün yerleşik alan tespiti teklifi ilgili komisyonda görüşülmek üzere havale edildi.

Hekimhan ilçesi Karslılar Köyü isminin Soğukpınar olarak değiştirilmesi teklifi de okundu. İl İdare Kurulu'nun raporunda, sözü edilen ismin değiştirilmesinin sakıncalarından söz edildi. Bu teklifin yarınki meclis toplantısında ele alınması kararlaştırıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız