SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Müdür Yardımcısı Kazada Öldü

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:58:05
Müdür Yardımcısı Kazada Öldü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da otomobilin çarptığı okul müdür yardımcısı yaşamını yitirdi.  Bu arada, CHP Yazıhan eski ilçe başkanının torunu da Batman'da geçirdiği trafik kazasında öldü.

SİVAS CADDESİ'NDE..

Edinilen bilgiye göre kaza, Sivas Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, N.K’nin kullandığı 44 NK 499 plakalı otomobil, yolu karşıdan karşıya geçmeye çalışan İhsan Avcı‘ya (59) çarptı. İhsan Avcı kaldırıldığı devlet hastanesinde kurtarılamayarak öldü. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İhsan Avcı, Yeşiltepe Şehir Mezarlığı’nda toprağa verildi. İhsan Avcı’nın Cengiz Topel İlkokulu’nda müdür yardımcısı olduğu öğrenildi.

CHP ESKİ İLÇE BAŞKANININ TORUNU KAZADA ÖLDÜ..

Bu arada CHP Yazıhan eski ilçe başkanı Sadık Parlak'ın 17 yaşındaki  torunu Hasan Ali Parlak, Batman'da geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgilere göre, Beşiri istikametinden Batman’a gelmekte olan Özgür Mervan Özevin yönetimindeki 06 JL 746 plakalı özel araç, Batman Siirt çevre yolu üzeri Çamlık Tepe Mahallesi’nde direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldırıma ardında da bir evin bahçe duvarına çarptı. Kazada araç sürücüsü Özgür Mervan Özevin ve araçta bulunan Metin Yılmaz (22), Muhammet Sercan Kılıçaslan (15), Veysel Can Seven (18), Hasan Ali Parlak (17) ve Emre Beber(17) yaralandı. Yaralılar kaldırıldıkları hastanesinde tedavi altına alınırken durumu ağır olan Hasan Ali Parlak, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kazada yaşamını yitiren Hasan Ali Parlak'ın babasının öğretmen olarak Batman'da görev yaptığı, kendisinin de Saadet Uçar Anadolu Lisesi son sınıf öğrencisi olduğu bildirildi. (Fotoğraf, bu kazadan)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız