SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Müdür Yardımcısına Suçlama

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:11:11
Müdür Yardımcısına Suçlama
A- A+ PAYLAŞ

Yakınca Anadolu Lisesi’nde okul müdür yardımcısı tarafından, bir sınıftaki kızlı- erkekli öğrencilere yönelik ağır ifadeler öğrenci ve velilerinin tepkilerine yol açtı. Okul Aile Birliği Başkanlığı tarafından konu ilgili makamlara bildirilirken görevlendirilen müfettişler tarafından öğretmen ve öğrencilerin ifadelerine başvurulduğu öğrenildi.  

Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz günlerde  Yakınca Anadolu Lisesi’nde 11-B sınıfında bayan öğretmen tarafından verilen matematik dersi sırasında, iddiaya göre  okul müdür yardımcısı E.K. sınıfa girerek öğrencilere yönelik hafta sonunda uygulanan kursla ilgili olarak, ‘Siz buraya çif... geliyorsunuz. Burayı ke.. çevirdiniz’ diye konuşunca öğrenciler tepki göstermeye başladılar. Ders bitiminin ardından kendi kızı da aynı derste bulunan Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet Ağca, öğrencilerin ve kızının bu anlatımları üzerine durumu okul müdürüne bildirdi. Ağca, okul müdürünün adeta umursamaz bir tutum ortaya koyarak ‘ Öyle demek istememiştir’ şeklinde geçiştirmeye çalıştığını ve müdür yardımcısının okulda bulunmadığını, gelince kendisiyle konuşacağını söylediğini belirtti.  

Ağca, bir gün sonra okul müdürünün kendisini odasına çağırdığını, gittiğinde okul müdür yardımcısı E.K.’nın da odada bulunduğunu, kendisine "Böyle bir ifadeyi nasıl kullanırsın" demesi üzerine ‘Ben öyle demek istemedim’ dediğini, olayın örtbas edilmesine yönelik tavırlar üzerine, kendisinin  konuyu bağlı bulundukları Yeşilyurt Kaymakamlığı’na ve Malatya Valiliği’ne şikayet ettiklerini söyledi.  

Yakınca Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet Ağca, Valiliğe yaptıkları  başvurudan bir kaç gün sonra Milli Eğitim Müdürlüğü’nden kendisinin arandığını ve gittiklerinde müfettişlerin şikayet konusuyla ilgili kendilerinin ifadesine başvurduğunu, bundan  1 gün sonra da 2 müfettişin okula gelerek müdür yardımcısı ve 11-B sınıfında bulunan 13-14 öğrencinin ifadesini aldıklarını, bu idareci hakkında henüz başkaca bir işlem yapılmadığını belirtti.  

Ağca, böylesine bir ifadenin kabul edilemeyeceğini, konuyu yargıya da taşıyacaklarını ifade etti

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız