SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Müdür Yardımcısının Vefatı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Devlet Hastanesi müdür yardımcılarından Cuma Çınar yakınlarını ziyarete gittiği Salı günü Adana'da geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.

52 yaşında olan müdür yardımcısı Çınar'ın, yakınlarını ziyaret için Adana'ya gittiği, Salı günü 5 Ocak Meydanı'ndaki Kemeraltı Camii'ne ikindi namazını kılarken geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği bildirildi.

Çınar'ın oğlu Mehmet Çınar, "Babam uzun zamandan beri kendini iyi hissetmiyordu. Kontrole götürmek istediğimde kendisi de hastane müdürü olduğu halde hep karşı çıktı. Beni dinleyip kontrolünü yaptırsaydı belki de şimdi hayatta olacaktı" dedi.

Cenazesi Adana'dan Malatya'ya getirilen Çınar için Şehir Mezarlığı Camii'nde cenaze namazı kılındı. Ardından, 28 yıllık memur olan ve 8 yıldır da Malatya Devlet Hastanesi müdür yardımcılığı görevinde bulunan, Çınar için Devlet Hastanesi'nde tören düzenlendi. Törene, Sağlık İl Müdürü Sezai Demirel, Devlet Hastanesi Başhekimi Bülent Topaloğlu, sağlık sendikası yöneticileri ile hastane çalışanları katıldı. Burada yapılan tören ve dua edilmesinin ardından Çınar’ın cenazesi toprağa verilmek üzere doğum yeri olan Malatya'nın Darende İlçesi Ayvalı Kasabası'na götürüldü. Çınar’ın cenazesi burada gözyaşları arasında toprağa verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız