SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Müdüre Teşekkür Plaketi

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:16:13
Müdüre Teşekkür Plaketi
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Spor Kulübü Başkanı Rıfat Türkmen Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı'yı  ziyaret etti.

Türkmen, "Yeşilyurt’ta yapılan Yakınca Spor Salonu ve Sentetik Yüzeyli Futbol Sahası için teşekkür ederek Tüm amatör sporcularımız Spor Bakanlığımız sayesinde tertemiz pırıl pırıl bir ortamda spor yapmaktadırlar. Bu nedenle çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ederim" dedi.

İl Müdürü Fındıklı ise, “Hedefimiz hem merkez de hem de ilçelerimizde Çocuk ve Gençlerimizin sağlıklı spor yapacakları ortamları sağlamak bu çerçevede daha birçok projeyi gerçekleştirmek asli görevimizdir. Yeşilyurt Belediye Spor Kulübümüzde uzun yıllar başkanlık yapan Rıfat Türkemn'in disiplinli, düzenli ve azimli gayretleriyle kulübümüz Malatya’mızın güzide takımlarından biri durumuna gelmiştir. Tüm kulüplerimiz gibi Yeşilyurt Belediye Spor Kulübünün de destekçisiyiz" ifadelerini kullandı. 

Ziyaretin sonunda Yeşilyurt Spor Kulübü Başkanı Rıfat Türkmen, Fındıklı'ya teşekkür plaketi verdi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız