SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Müdürlere FETÖ Operasyonu

0
Güncellendi - 2016-08-16 02:47:59
Müdürlere FETÖ Operasyonu
A- A+ PAYLAŞ

Emniyet TEM Şubesi ekipleri aralarında kurum müdürlerinin de bulunduğu 30’u aşkın kişiyi FETÖ soruşturması nedeniyle gözaltına aldı. Gözaltı sayısının 50’yi bulabileceği ifade ediliyor.

SIRA KURUMLARA GELDİ

FETÖ/PDY mensubu askerlerin darbe girişimi sonrasında soruşturmalarını asker, polis ve adliye personeli üzerinde yoğunlaştıran savcılık, Emniyet ve devletin diğer güvenlik birimleri, bu kez soruşturma kapsamına resmi kamu kurum ve kuruluş yönetici, idareci ve çalışanlarını aldı. Gözaltına alınan müdürler arasında görevlerinden uzaklaştıranlar olduğu gibi, Pazar sabahına kadar görevine devam edenler de bulunuyor.

Bunlardan bazıları PTT Başmüdürü, Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürü, Sağlık İl Müdürü, AFAD İl Müdürü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü.

30’U GEÇTİ, 50’Yİ BULUR

Fethullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) mensubu askerlerin darbe girişimi sonrasında Malatya Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında Emniyet TEM Şubesi ekiplerince Pazar günü sabahtan itibaren aralarında çok sayıda kurum ve kuruluş müdürü, bölge müdürü, başmüdüründe bulunduğu 30’u aşkın şüpheliyi gözaltına aldı. Gözaltı sayısının 50’yi bulabileceği ifade ediliyor.

GÖREVDE OLANLAR DA VAR

FETÖ/PDY Terör Örgütüne üyeliği, mensubiyeti, iltisaki veya irtibatı olduğu iddiasıyla gözaltına alınan kurum müdürlerinin evlerinde yapılan arama ve inceleme sonrasında, daha sonra yöneticisi oldukları kurumlara da götürülerek burada makam odalarında da arama ve inceleme yapıldığı öğrenildi. Gözaltına alınan isimler arasında daha önce Malatya’da görev yapan Kütahya Müftüsü Hacı Yusuf Gül ile  ile Kütahya Vali Yardımcısı Şükrü Özcan'ın da bulunduğu belirtildi.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • malatyasporlu (7 yıl önce)
    kocaman malatya büyükşehir bldyesinde 30 kısı çıktı ne garip demı oysa bır ara beledıyeyı cemaat yonetıyor işe alıyor diye soylentıler bıle çıkmıstı :) ahmet çakır başkan uyuma yada uyur gibi yapma
    0
    0
    Yanıtla
  • yusuf (7 yıl önce)
    sapık ruhlu malum şahıs altın nesil hikayesiyle kendine bağlı kan dökücüler yarattı.devlete güvenin ve bu haşhaşilerin devlet kurumlarından temizlenmesine yardımcı olalım.bu habis ruhlu insanların yalanlarına kanmayalım.
    0
    0
    Yanıtla
  • cumali (7 yıl önce)
    müdürler görevden alınsında bunlara referans olan vekiller e ve diğer siyasilere ne olacak referansı kimse sorgulansın bensemde dahil
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol (7 yıl önce)
    Milli Eğitim e ne zaman sıra gelecek.Halen okul müdürlüğü yapanlar var.
    0
    0
    Yanıtla
  • cengiz (7 yıl önce)
    malatya belediyesinde hiç yokmuş fetocu ne sağlam kadro değilmi
    0
    0
    Yanıtla